Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MICHAEL JORDAN:

Bez ikakve sumnje, pobijedio bih LeBrona u svojim najboljim danima

michael jordan
Foto: Big Pictures/PIXSELL
12.08.2015.
u 22:30

Donedavno je Kobe Bryant bio taj s kojima ga se uspoređivalo, a danas je to LeBron James

Michael Jordan za rijetko kojeg košarkaškog znalca i površnog obožavatelja tog sporta uvjerljivo je najbolji u povijesti, a s obzirom na to da ne igra ozbiljno već 17 godina, ne računamo li epizodu iz Washington Wizardsa, naravno da se svako malo netko bavi teorijama o tome kako bi današnji košarkaši igrali protiv njega.

Donedavno je Kobe Bryant bio taj s kojima ga se uspoređivalo, a danas je to LeBron James. Ali gospodin Zrak u sebi još uvijek ima onu prgavost kakvu je imao dok je dominirao na košarkaškim parketima tako da nimalo ne dvoji kako bi prošao sraz njih dvojice u najboljim danima.

– U svoje najbolje vrijeme bih ga pobijedio, bez ikakve sumnje – rekao je Jordan i odmah dodao nešto što pokazuje da je realan i shvaća kompetitivnost najboljih sportaša bolje nego mnogi:

– I on bi na to pitanje odgovorio isto.

Nije mu promaknulo komentirati ni ono što je nedavno rekao Shaquille O'Neal. A to je da da bi petorica najboljih košarkaša Los Angeles Lakersa u povijesti "obrisala pod" protiv najvećih koji su nosili dres Chicago Bullsa.

– Mislim da bismo ih razbili.

Kako bi sve to izgledalo, nikad nećemo saznati, ali teorije će i dalje postojati...

>> Legendarni Michael Jordan protivi se popuštanju igračima

Komentara 2

DA
Djeca_Arbata
00:15 13.08.2015.

Michael Jordan je najveći svih vremena...ovi današnji igraju košarku, ali igraju ligu ispod one koju su igrali Erwin Magic Johnson, Larry Bird, Kareem Abdul Jabbar, Mosses Malone, Dr. J...Julius Erwing...pa čak i veliki debeljko Sir Charles Barkley...ovi danas su malaa djeca za onu ekipu i zato NBA gubi zanimanje...prema onoj ekipi ovi danas su smiješni...

PU
pulizg
23:16 12.08.2015.

kad je otiso jordan presto sam pratit nba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije