Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN NASTUP HEATA

Miami furiozno slavio kod Indiane i poveo 2:1

LeBron James Dwyane Wade
Reuters/Pixsell
27.05.2013.
u 09:20

Miami je u prvom poluvremenu je zabio nevjerojatnih 70 koševa (70:56) i osigurao mirnu završnicu.

Miami Heat uvjerljivo je svladao Indianu u finalu Istočne konferencije NBA lige i poveo 2:1 u seriji. Susret u Indianapolisu završio je pobjedom 114:96 aktualnih prvaka.

Miami je furiozno riješio utakmicu. U prvom poluvremenu je zabio nevjerojatnih 70 koševa (70:56) i osigurao mirnu završnicu. LeBron James je za to vrijeme ubacio 18 koševa, dok se u nastavku smirio i susret završio s 22 poena.

Svi članovi startne petorke Miamija su zabili dvoznamenkasti broj koševa, a pomogla je i klupa koja je ukupno ubacila 28 poena. Ukratko, bio je to odličan nastup Miamija za kojeg Indiana nije imala rješenje.

Kod Miamija je najbolji bio James, dok je Wade upisao 18 koševa. Za Pacerse je West postigao 21 poen, a Hibbert jednog manje.

Četvrta utakmica ponovo se igra kod Indiane, a na rasporedu je u četvrtak.

>> Indiana na krilima Hibberta pobijedila Miami u gostima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije