Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Taktička odluka

Messi opet propušta Ligu prvaka, ali navijači nemaju razloga za brigu

Lionel Messi file photo
Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL
1/3
01.12.2020.
u 17:10

Trener Barcelone Ronald Koeman priopćio je da za dvoboj s Mađarima neće konkurirati ni Marc-Andre ter Stegen i Filipe Coutinho

Barcelona će u utakmici 5. kola Lige prvaka u Budimpešti protiv Ferencvarosa u srijedu opet igrati bez svoje najveće zvijezde Lionela Messija. 

Messi nije igrao ni u prošlom kolu protiv Dinama iz Kijeva, a sve su češće medijske glasine da Argentinac sam bira utakmice na kojima će igrati. 

Trener Barcelone Ronald Koeman priopćio je da za dvoboj s Mađarima neće konkurirati ni Marc-Andre ter Stegen i Filipe Coutinho, koje je odlučio odmoriti, a zbog ozljeda nedostaju i Gerard Pique, Ansu Fatty, Sergio Roberto i Samuel Umtiti. 

Barcelona je već osigurala plasman u osminu finala Lige prvaka sa sve četiri pobjede u skupini G, u kojoj će u zadnjem kolu igrati protiv Juventusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije