Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odao im priznanje

'Messi mi je idol, ali igrati protiv Ronalda je čast, taj čovjek je čudovište'

Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.10.2018.
u 20:07

Rijetko tko me može nasmijati kao Dani Alves kada pjeva - priznao je napadač PSG-a.

Brazilac Neymar, ponajbolji nogometaš današnjice, dao je uz Stephena Curryja intervju za portal "The Players' Tribune". Dotaknuli su se dečki mnogih tema, ali za oko je gledateljima osobito zapeo Neymarov osvrt na igrače kojima se najviše divi.

- Messi je za mene jedan od najvećih nogometaša svih vremena, on je moj nogometni idol. Uz njega sam svakodnevno nešto novo naučio, bilo kroz treninge, utakmice, dok bih ga samo promatrao. Ali što se Ronalda tiče, on je čudovište. Igrat protiv njega je užitak i čast. Također je jedan od najvećih nogometaša svih vremena od kojeg treba svakodnevno učiti - kazao je napadač PSG-a.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goxto mutxhooooo” 😂 #GoodCrazyMood #happyweekforus

Objavu dijeli DanialvesD2 My Twitter (@danialves)

U nastavku intervjua se dotaknuo i Danija Alvesa, ali u ponešto drugačijem kontekstu.

- Sjajan tip, ali i najsmješniji suigrač kojeg trenutačno imam. Obožavam kada objavljuje videa u kojima pjeva. Nosi sa sobom u svlačionicu pozitivne vibracije, sa svima se šali, daje nadimke, diže moral. Čudesno je koliko taj može nasmijavati - kazao je Neyar.

Pogledajte u nastavku kompletan intervju.  

Komentara 2

Avatar Điđimilović
Điđimilović
00:21 01.11.2018.

Da da all vidi kako barca i brez genijalca trpa realovim čobanima petardu a digamiga je lukec na tekmi gospe ti tvoje čobana nigdije

KO
kodifan
23:33 30.10.2018.

Ronaldo je no1...vidi Reala bez njega..šaka jada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije