Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje je majstor

Messi je u 2014. zabio 58 golova! Evo njegovih najljepših pogodaka

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
26.12.2014.
u 13:55

svim natjecanjima postigao je čak 58 pogodaka, a s Argentinom je došao do finala Svjetskog prvenstva. Iako je tamo izgubio od Njemačke, Messi je proglašen najboljim igračem turnira

Za Lionela Messija govori se da mu je 2014. godina bila jedna od lošijih, da nije u formi iz svojih najboljih dana, ali brojke govore da mu godina na isteku i nije bila toliko loša.

Doduše, nije osvajao trofeje, ali sigurno se ne može reći da je bio loš. U svim natjecanjima postigao je čak 58 pogodaka, a s Argentinom je došao do finala Svjetskog prvenstva. Iako je tamo izgubio od Njemačke, Messi je proglašen najboljim igračem turnira.

Uz to, ušao je u uži krug kandidata za osvajanje Zlatne lopte. Kad se sve uzme u obzir, ovo je bila još jedna godina u kojoj je igrač Barcelone pokazao da se radi o genijalcu, a u to se možete uvjeriti i gledajući video koji se pojavio na društvenim mrežama. U njemu je 10 najljepših pogodaka Messija u 2014. godini. Uživajte...

Komentara 1

MA
maxxxx
14:49 26.12.2014.

nije los, vjerojatno najblizi Ronaldu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije