Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aba liga

Mega svladala Budućnost u Podgorici

Cedevita - Budućnost
Marko Prpic/PIXSELL
14.03.2016.
u 23:27

Polufinalna serija igra se na dvije pobjede, a druga utakmica ovih suparnika igrat će se u subotu u Sremskoj Mitrovici.

Košarkaši Mega Leksa poveli su s 1-0 u pobjedama protiv Budućnosti u polufinalu doigravanja regionalne ABA lige zahvaljujući 85-81 (24-15, 18-28, 18-19, 25-19) pobjedi u Podgorici u ponedjeljak.

Sastav iz Sremske Mitrovice, koji je ligaški dio natjecanja završio na četvrtoj poziciji, napravio je veliko iznenađenje pobjedom protiv crnogorskog prvaka, koji je pobijedio u svih 13 domaćih utakmica na svom terenu u sezoni, te s omjerom 23-3 završio kao uvjerljivo prvi na ljestvici.

Izvanrednu utakmicu za Megu odigrao je Rade Zagorac s 27 koševa, dok Budućnosti nije pomogla niti odlična večer Juliusa Jenkinsa koji je postigao 26 poena.

Polufinalna serija igra se na dvije pobjede, a druga utakmica ovih suparnika igrat će se u subotu u Sremskoj Mitrovici.

U drugom polufinalu sastaju se Crvena zvezda i hrvatski prvak Cedevita koji će svoju prvu utakmicu igrati u utorak u Beogradu s početkom u 18.45 sati. Druga utakmica u Zagrebu na programu je u Zagrebu 22. ožujka (20 sati).

>>Mršić uoči Zvezde: U Beogradu nije lako igrati, moramo biti pametni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije