Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traktor slavio

Medvjedi poraženi nakon penala

Medveščak
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/8
24.11.2013.
u 20:29

Medvjedi su u jednom trenutku imali dva pogotka prednosti da bi Traktor odličnom igrom u posljednjoj trećini uzeo prvi, a zatim nakon izvođenja kaznenih udaraca i drugi bod.

Kada su medvjedi u 45. minuti golom Vescea poveli 3:1 mnogi od 6500 navijača u Ledenoj pomislili su da je utakmica riješena, no Medveščak je na kraju od Traktora izgubio 4:5, i to nakon kaznenih udaraca. Traktoristi su tako prekinuli niz od četiri uzastopne pobjede Medveščaka u Ledenoj, ali su postali i prvi klub koji je dvaput pobijedio zagrebačku momčad.

- Utakmicu u kojoj zabiješ četiri gola i nekoliko puta vodiš jednostavno moraš dobiti. Nemoguće je objasniti zašto smo izgubili, no u hokeju je to tako, nekad izgubiš već dobiveno, a nekada je obrnuto – sve je u jednoj rečenici jasno opisao trener domaćih Mark French.

Michael Ryan odigrao je možda i najbolju utakmicu za medvjede, no njegova dva gola nisu bila dovoljna za pobjedu.

- Prvi pak ionako bi ušao u gol i bez mene, ja sam ga samo malo pogurao. Igram u navali s dečkima koji vole asistirati, Murleyjem i Thomasom, pa mi je lako zabijati – rekao je Ryan, te dodao:

- Problem je bila igra s igračem više i manje. Ne smije nam se dogoditi da kod vodstva 3:1 primimo gol iako imamo igrača više. Traktor nas nije iznenadio, znali smo da su jaki unatoč nešto lošijem startu u prvenstvo. Ipak su oni prošlogodišnji finalisti, a malo su mijenjali momčad.

Vesce: Užasno je izgubiti kada četiri puta vodiš

I Ryan Vesce bio je dvostruki strijelac, a posebno lijep bio je prvi gol.

- Kod prvog gola bio sam skoro u bezizlaznoj situaciji iza gola, ali onda sam odlučio pucati njihovom golmanu u glavu razmišljajući da će se možda pak nekako odbiti u gol. Srećom, uspjelo je točno kako sam zamislio – opisao je Vesce gol zbog kojeg je dobio ovacije publike.

Ovakav poraz teško je pao medvjedima.

- Užasno je izgubiti kada vodiš četiri puta, ali to je tako. Presudila su isključenja, imali smo ih previše – zaključio je Vesce.

Domaći navijači šalili su se s gostima pjevajući im nekoliko puta "Kako ćete doma traktorom?". Dečki će doma ipak išli avionom, ali i s dva boda...

Iduću utakmicu medvjedi igraju u utorak u Ledenoj (19.30 sati) protiv Salavat Julajeva, momčadi koju su prije 10 dana pobijedili u Ufi s 3:2.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije