Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda rebra

Meč Cro Copa protiv Ishiija pod upitnikom!?

'Ultimate fight, Tokio, 10.09.2006. Finale Prideova Grand Prixa Mirko Cro Cop Filipovic udara polufinalnog protivnika (Wanderlei Silva) high-kickom   Snimio Drazen Brajdic'
Drazen Brajdic
13.11.2014.
u 20:27

Očekuje se da će IGF 1. prosinca objaviti kompletan popis boraca koji će nastupiti u MMA i pro-wrestling disciplinama

Najbolji hrvatski borac svih vremena, Mirko "Cro Cop" Filipović, će 31. prosinca braniti svoj pojas u japanskoj organizaciji Inoki Genome Federation, koji je osvojio pobjedivši judo olimpijskog prvaka Satoshi Ishiija.

Podsjetimo, Mirko je tijekom druge runde u donjoj poziciji u parteru laktom napravio posjekotinu na Ishiijevoj glavi te je liječnik zaustavio borbu. Dogovoren je revanš između Mirka i Satoshija koji je pod znakom pitanja nakon što je Ishii prošli mjesec doživio ozljedu rebara i otkazao svoj nastup u Japanu za promociju M-1, piše Fight Site.

Vodstvo promocije IGF je u utorak objavilo da će "Cro Cop" nastupiti u MMA meču na novogodišnjem eventu, dok će bivši UFC-ov prvak Josh Barnett nastupiti u pro- wrestling meču. Imena njihovih protivnika nisu objavljena.

Očekuje se da će IGF 1. prosinca objaviti kompletan popis boraca koji će nastupiti u MMA i pro-wrestling disciplinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije