Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ciljaju na naslov

Engleski velikan započeo pregovore s Realom oko Matea Kovačića!

Mateo Kovačić i Cristiano Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/6
08.07.2017.
u 10:14

Zidane je i sada protiv njegove prodaje, ali, navodi se u tekstu, ukoliko do transfera i dođe, inzistira da se u ugovor uvede klauzula prema kojoj ga Real može vratiti

Mateo Kovačić mogao bi napustiti madridski Real i preseliti na Otok. Prema pisanju Daily Stara, Tottenham je već započeo pregovore s Realom oko tog transfera i spreman je za hrvatskog reprezentativca ponuditi 25 milijuna eura.

Mauricio Pochettino ozbiljno je 'zagrizao' za Kovačića, on mu je prvi na listi želja i uvjeren je da bi mu on odlično došao za nastup u Ligi prvaka i pokušaj osvajanja naslova engleskog prvaka. 

Kako pišu otočki mediji, trener Spursa vjeruje u Kovačićeve kvalitete, a najviše mu se sviđa njegova polivalentnost, može pokriti nekoliko pozicija u veznom redu. Spursi su uvjereni da bi u njemu dobili ono što im je nekoć donosio Luka Modrić.

Kovačić je prošle sezone skupio 27 nastupa u prvenstvu za Real i odigrao nekoliko utakmica za pamćenje, a sve više je uživao trenerovo povjerenje. Zidane je i sada protiv njegove prodaje, ali, navodi se u tekstu, ukoliko do transfera i dođe, inzistira da se u ugovor uvede klauzula prema kojoj ga Real može vratiti na Santiago Bernabeu za određenu svotu novca.

Kovačić ima ugovor s Realom do 2021. godine, a za njega je zainteresirano sve više klubova. U posljednje vrijeme spominjao se i mogući povratak u Italiju jer ga žele Inter i Milan.

Spomenimo da je Tottenham prošle sezone završio na drugom mjestu engleskog prvenstva, a ove godine želi stvariti šampionsku momčad.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije