Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLCI TVRDE:

Matea Kovačića je ozlijedio - klupski fizioterapeut?!

Mateo Kovačić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
02.11.2015.
u 13:53

Trener Rafael Benitez ga je nakon PSG stavio na klupu u utakmicama protiv Celte i Las Palmasa iako naš reprezentativac nije odigrao ni minute.

Mateo Kovačić je prije dva tjedna uoči susreta s PSG-om u Ligi prvaka normalno trenirao i trebao igrati od prve minute. No, onda se ozlijedio te od tada propustio tri utakmice Real Madrida.

Španjolski mediji tvrde da je misterioznu Kovačićevu ozljedu uzrokovao klupski fizioterapeut tijekom akupunkture.

Prema istim izvorima, trener Rafael Benitez ga je nakon toga stavio na klupu u utakmicama protiv Celte i Las Palmasa iako naš reprezentativac nije odigrao ni minute.

Sve je ovo, tvrde Španjolci, uznemirilo zvijezde Reala koji su prošle godine nekoliko puta iskazale nezadovoljstvo radom liječničke službe Reala.

>> Realovcima stigle skupocjene jurilice: Evo što su uzeli Modrić i Kovačić!

Komentara 1

DH
dalibor.hren
19:11 02.11.2015.

Uzmite Evu Caneiro, digla bi i mrtve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije