Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u drugom kolu

Mate Pavić se oprostio od mješovitih parova na Roland Garrosu

Copa Davis - Semi Final
JON NAZCA/REUTERS
04.06.2023.
u 23:00

Hrvatski tenisač Mate Pavić ispao je u drugom kolu iz turnira mješovitih parova u Roland Garrosu zajedno sa svojom partnericom, Amerikankom Bethanie Mattek-Sands.

Bolji su od njih bili Kanađanka Bianca Andreescu i Novozelanđanin Michael Venus sa 6-4, 4-6, 10-8.

Pavić i Mattek-Sands su dobro otvorili meč te su poveli 2-0, ali su jednako ekspresno ispustili prednost te dozvolili suparnicima povratak na 2-2. Potom je svaka kombinacija osvajala svoje servis gemove do 5-4 za Kanađanku i Novozelanđanina kada Pavić i Mattek-Sands po drugi put u prvom setu gube gem na početni udarac, a time i prvi set.

U drugom setu Andreescu i Venus su vodili 3-1, no hrvatsko-američka kombinacija je izbrisala minus i dobila tu dionicu 6-4, a potom su u odlučujućem tie-breaku poveli čak 7-3 i bili na pragu pobjede. No, do kraja su Andreescu i Venus osvojili čak sedam od ukupno osam poena i slavili s 2-1 u setovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije