Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPĆA MAKLJAŽA

VIDEO Brutalna tučnjava u Beogradu, potukla se djeca, mlatio se i svjetski prvak: 'Davili su mi sina'

Screenshot: X.com
17.05.2024.
u 12:00

U početku je probao smiriti strasti, ali na samom kraju snimke vidi se da je jednu osobu uspio izdvojiti pa je zaradio udarac na kojeg je odgovorio istom mjerom.

Nova šokantna snimka tučnjave u kojoj su sudjelovala djeca na sportskim terenima stiže iz Srbije. Naime, na dvoboju juniorskih momčadi košarkaša između Reala iz Beograda i Vizure došlo je do brutalne makljaže. U njoj je sudjelovao i legendarni košarkaš Milan Gurović, svjetski prvak s reprezentacijom SR Jugoslavije na Mundobasketu u američkom Indianapolisu 2002. godine.

Nekadašnji reprezentativac ujedno je i vlasnik beogradskog Reala, a sad se na snimci vidi kako je nakon utakmice uletio na teren bez majice. Jasno se vidi kako je Gurović imao namjeru razdvojiti igrače koji su se međusobno "pokoškali" nakon što je utakmica već završila.

Pojavile su se neke snimke na kojima se jasno vidi da se Gurović na parketu pojavio čim se incident počeo događati. U početku je probao smiriti strasti, ali na samom kraju snimke vidi se da je jednu osobu uspio izdvojiti pa je zaradio udarac na kojeg je odgovorio istom mjerom.

Sam Gurović se nakon toga oglasio:

- Što da kažem, vidim da se polemika digla oko toga što sam bio bez majice, a evo što se dogodilo... Ja sam utakmicu protiv Vizure gledao iz kafića, s prijateljima, kada je igrač mog tima Jokanović pri vodstvu od jednog poena za nas promašio oba bacanja. Iznervirao sam se, pokidao majicu i bacio je na pod. Uglavnom, dobijemo mi pola koša razlike i gore u kafiću krenemo se radovati, jer smo dobili velikog protivnika protiv kojeg utakmice u posljednje vrijeme važe za pravi derbi. Moram priznati da ne bi bilo nezasluženo i da su oni pobijedili, bila je to vrhuska juniorska košarkaška utakmica - rekao je Gurović za "Republiku" i nastavio:

- Poslije toga vidim da se djeca tuku dolje na parketu, u žaru borbe ili što već. Svi znamo da je kod klinaca emocija jako izražena u takvim trenucima. E, onda sam se sjurio dolje da ih razdvojim, kao što se i vidi na snimci. Ali, u trenutku vidim da čovjek stavlja kragnu mom sinu, hrvački zahvat rukama oko vrata. Morao sam reagirati! Razdvojio sam Vukmana od tog čovjeka i stjerao ga u kut. Sad se diže frka jer je Milan Gurović u pitanju, ne znam, valjda sam im zanimljiv. Dogodilo se to što se dogodilo i gotovo. Neću reći tko je čovek koji je davio mog sina, nisam tužibaba ni cinkaroš. Bilo kako bilo, stvari se trebaj smiriti. Imamo korektne odnose s Vizurom i želimo da se tenizije prekinu, nikome to nije potrebno - rekao je Gurović.

Ključne riječi

Komentara 3

BE
bendzola
12:41 17.05.2024.

Kog briga šta se bizantinski mitomani tuku... pa drugo ni neznaju...

Avatar Moodleen
Moodleen
12:14 17.05.2024.

Pak ovi o svojoj turskoj!

DE
Dejan59
13:58 17.05.2024.

nista manje jako nego na poljudu ili maksimiru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije