Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI NAPADAČ

Pjaca stiže u Juventus: 'On je kombinacija Kake i Ronalda'

Marko Pjaca
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
1/6
31.07.2016.
u 15:13

- Marko je umjetnik, u pojedinim trenucima podsjeća na genijalnost Savičevića - rekao je Naletilić.

Marko Pjaca ovih je dana potpisao petogodišnji ugovor s Juventusom za 23 milijuna eura po čemu je postao najskuplji igrač u povijesti HNL-a. Bivši napadač Dinama dobio je tjedan dana odmora i sada će se priključiti novoj momčadi.

A njegov menadžer Marko Naletilić za Tuttosport je opisao mladog nogometaša.

- Usporedbe su uvijek teške, ali Marka vidim kao kombinaciju Kake i Cristiana Ronalda. Ronaldo je uz Messija najbolji igrač svih vremena. Ali kada se radi o čistoj tehnici, vjerujte mi: Pjaca nije toliko brz poput njega, ali je zato puno nepredvidljiviji. Marko je umjetnik, u pojedinim trenucima podsjeća na genijalnost Savičevića - rekao je Naletilić.

Naletilić vjeruje da bi Pjaca mogao ostaviti dubok trag u Juventusu.

- Pjaci početna postava u ovom trenutku nije bila prioritet, inače bi izabrao druge momčadi. Bilo je puno izbora: Milan, Liverpool, Borussija, Schalke, Wolfsburg, Fiorentina,... Marko je pod svaku cijenu želio u Juventus. U početku će vjerojatno igrati manje, ali sam siguran da će s vremenom postati nezamjenjiv Allegriju. Pričamo o čistom talentu, igraču koji privlači navijače. Marko ima osobnost i pametan je - može postati simbol Juventusa.

>> Pjaca prelazak u staru damu proslavio u dubrovačkom klubu

Komentara 5

VO
volimsvoje
17:32 31.07.2016.

Sretno Marko! Samo radi i budi strpljiv. Tvoje vrijeme dolazi.

VO
volimsvoje
17:44 31.07.2016.

Marko je pametan, drag,odgojen dečko bez "bombe u glavi".Neiskvaren.Sjećam se njegovog intervjua u suzama sa EURA nakon Portugala. Sa takvima menadžeri vole raditi.Uz sve igračke kvalitete u nogometnim krugovima prilikom transfera izuzetno su bitne ljudske kvalitete. Nitko ne voli labilne osobe, buntovnike, cinkaroše...Sretno Marko i želim ti puno zdravlja.

Avatar nula
nula
20:42 31.07.2016.

Polako. Ceka ga najteza etapa u dosadasnjoj karijeri ; prilagodba novoj sredini. Bit ce sve ili nista. Ako nema dobre savjetnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije