Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši vatreni

Ladić se oštro obrušio na vodeće ljude hrvatskog nogometa

Dražen Ladić
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/7
27.10.2017.
u 22:18

Žalosno je da oni koji bi izborniku Daliću trebali prvi dati podršku su od prvog trenutka podmetali klipove - rekao je Dražen Ladić

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza nije raspravljao o prijedlogu izbornika Zlatka Dalića da u njegov stručni stožer uđe bivši vatreni Dražen Ladić. U priopćenju je navedeno kako je HNS prihvatio imenovanje Ivice Olića u stožer, a ime Dražena Ladića uopće nije spomenuto. 

- Žalosno je da oni koji bi izborniku Daliću trebali prvi dati podršku su od prvog trenutka podmetali klipove - rekao je Dražen Ladić za Tportal.

- Tu mislim na pojedince, a ne na članove izvršnog odbora u kojem ima i čestitih ljudi - rekao je Ladić i dodao: 

Dražen Ladić
1/7

- Nisam previše razočaran ovakvom odlukom. Narod jako dobro zna o čemu se ovdje radi. Ne treba biti prepametan da se vidi tko u našem nogometu vuče sve konce. Vjerojatno ljudima u HNS-u ne bi bilo drago da u stožeru hrvatske nogometne reprezentacije bude osoba koja ima svoje stavove.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 39

DU
Deleted user
08:57 28.10.2017.

Ladić je bil dobar golman, u svoje vrijeme. Mislim da se u drugo ništa ne bi trebal pačati, dobil je lovu, nek se odmara.Jedino ak mu je nije dosta?

MO
mobitel20
23:22 27.10.2017.

Ladic je dokazano nesposoban trener. Unistio je U-21 kad je bio izbornik. Kao osoba takodjer nije konzistentan. HNS mu je bio dobar kada su njega birali. Ovo je najobicnija borba za pozicije...Ladic, Simic, Prosinecki, Jelicic, ...imaju samo jedan cilj : UTJECAJAN POLOZAJ! Po nicemu nisu drugacihi od Sukera.

MO
mobitel20
01:36 28.10.2017.

Ladic !? Jeli to onaj nesposobni izbornik U-21 koji je unistio narastaj ? Ladic ? Jeli to onaj Canjugin uvlakac koji je cijelu karijeru igrao u Croatia-Dinamo i to naplacivao kao da igra za Real Madrid !? Aaa jest ! Sve je jasno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije