Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Brbić ponovno na čelu: Uspjeh će biti kada Hajduk uđe u Ligu prvaka

Marin Brbić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
06.03.2019.
u 17:22

Marin Brbić po zanimanju je magistar ekonomije, a već je obnašao funkciju predsjednika Uprave od srpnja 2012. godine do travnja 2016. godine.

Marin Brbić naslijedit će Jasmina Huljaja na mjestu predsjednika Uprave HNK Hajduk.

Novog predsjednika sužbeno je na konferenciji za medije predstavio Nadzorni odbor.

- Hajduk nije samo klub, Hajduk je stil života, za Hajduk se ne navija, za Hajduk se živi. Čast mi je po drugi put obnašati ovu dužnost - rekao je Brbić i dodao:

-  Naše upravljanje klubom u ovom mandatu temeljit će se na: Izradi strategije kluba, prezentaciji nove poslovne organizacije, izradi sportske politike kluba, pozicioniranje Hajdukove škole kao najbolje jugoistočnoj Europi, organiziranje moderne skautske službe, financijse stabilnosti kluba, stvaranje stalne novčane pričuve, te osiguravanje infrastrukture za sve kategorije kluba.

- Bit će neuspjeh ne bude li Hajduk u mom mandatu nešto osvojio. U sljedeće tri godine značajan uspjeh bi bio ulazak u skupnu fazu Europske lige ili Lige prvaka - rekao je Marin Brbić.

Marin Brbić po zanimanju je magistar ekonomije, a već je obnašao funkciju predsjednika Uprave od srpnja 2012. godine do travnja 2016. godine. 

Novog predsjednika danas će službeno na konferenciji za medije u 17 sati predstaviti Nazdorni odbor Kluba. 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Django
Django
17:10 06.03.2019.

Znači, Dinamo još deset godina prvak.

MA
Marsijanac
17:09 06.03.2019.

Ponovo kmecavac kojemu ce za sve biti kriv Mamic i Dinamo.

DE
derin
16:40 06.03.2019.

Ja nisam zadovoljan Brbicem, kad je on bio previse se vremena i energije trosilo na svađu s hns-om, proslo je kroz poljud sto losih igraca, lutalo se s izborom losih trenera sve do Burića. Hajduku treba dugodisnja vizija i kontinuitet, a ne svaki prijelazni rok novi trener, pola momcadi ode, pola dode...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije