Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranska liga

Marcelić stao na vrata žabaca i obranio dva peterca

'24.09.2011., Zagreb - 2. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, HAVK Mladost - Teva Vasas Uniqa. Vanja Udovicic.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
11.02.2012.
u 23:39

Primorje je u Herceg Novome pobijedilo domaći Jadran, a Jug CO je izgubio kod Pro Recca.

Vaterpolisti Mladosti su na gostovanju u Splitu uvjerljivo pobijedili Mornar s 14:7 (6:2, 2:1, 4:1, 2:3) u 15. kolu Jadranske lige. Pogotke za žapce postigli su: Radu (3), Udovičić (3), Mallarach (3), I. Milaković, Letica, L. Bukić, Perić i Vukičević. Kako Josip Pavić vuče jednu lakšu ozljedu, trener Vjekoslav Kobešćak je na vrata postavio mladog Ivana Marcelića, koji je odlično obavio posao. Obranio je čak deset udaraca, među kojima i one iz peteraca Čagalja i Bana.

U preostalim utakmicama Lige 6 Primorje je u Herceg Novome pobijedilo Jadran s 10:9, dok je Jug u Soriju poražen od vodećeg Pro Recca s 8:9. Poredak Lige 6: Pro Recco (-1)  39, Primorje 36, Jug 34, Mladost 28, Jadran 23, Mornar (-1) 21.

U Ligi 7 Medveščak je u Budvi doživio minimalan poraz s 12:13.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije