Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supermario

Mandžukić: Na treningu često izvodim škarice

Mario Mandžukić (1)
Reuters
17.02.2013.
u 16:05

- Poštujem navijače Wolfsburga. Ovo je bio moj dom, tu su svi bili korektni prema meni i zato nisam slavio pogodak

Mario Mandžukić i dalje je u odličnoj formi, što je jučer i dokazao u utakmici protiv svog bivšeg kluba Wolfsburga. Bayerna je pobijedio 2:0, a naš je reprezentativac zabio za vodstvo 1:0 u 36 minuti. I to ne bilo kakav pogodak, zabio je Mandžo škaricama.

- U petak igramo nogotenis i tamo često radim škarice. Na utakmici protiv Wolfsburga vidio sam da tako mogu pucati i pogodio sam - rekao je Mandžukić za Abendzeitung.

Nakon što je postigao pogodak, odbio je slaviti.

- Poštujem navijače Wolfsburga. Ovo je bio moj dom, tu su svi bili korektni prema meni i zato nisam slavio pogodak. Htio sam pokazati da mi je Wolfsburg u srcu - zaključio je napadač Bayerna.

>>>Mandžo zabio škaricama u pobjedi Bayerna nad Wolfsburgom 2:0

>>>Olić: Mandžukić me može nadmašiti

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
16:33 17.02.2013.

Kad je Mandjo odlazio za Njemacku ,jasno sam rekao da mu je to potrebnije nego hljeb. Naucio se tamo radu i disciplini i postao veliki igrac.

OB
-obrisani-
16:45 17.02.2013.

Mario je za nase prilike u HNL bio dobar igrac iako su ga mnogi ismijavali... Da je ostao u Dinamu popao bi... Odlazak u Volfsburg je bilo pravo rjesenje za njega , Bayern jos bolje... Bayern je u Mariu dobio vrijednog nogometasa i svakom utakmicom im zahvaljuje za ulozeno povjerenje... Skroman covjek velika srca... Cestitke Mario...

AS
asi2013
18:00 17.02.2013.

Mariju najveći neprijatelj može jedino biti on sam. Čujem da sada dobro trenira. I da nema više čudljivih ispada, kao što je ovdje ponekad imao. Tamo se nema milosti, ili zabijaš, ili ideš na klupu, pritisak je preveliki. Nedavno je također u nekoliko utakomica imao post i toga se plašim. A i čuvati će ga sve bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije