Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brz povratak

Mandžo se vraća u Europu? Jedan se velikan zanima za Super Marija

Mario Mandžukić
Foto: XinHua/PIXSELL
1/5
23.06.2020.
u 20:53

Mandžukić je trenutačno član katarskog kluba Al-Duhail s kojim ima ugovor do lipnja 2021. godine, no sve se glasnije spominje kako bi ovoga ljeta mogao napustiti klub

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić (34) korak je do povratka u Serie A, prenose talijanski mediji.

Mandžukić je trenutačno član katarskog kluba Al-Duhail s kojim ima ugovor do lipnja 2021. godine, no sve se glasnije spominje kako bi ovoga ljeta mogao napustiti klub.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Veliki interes za njegove usluge pokazali su turski velikani Fenerbahče i Galatasaray, međutim mediji navode kako se na horizontu pojavila i Italija.

Hrvatski napadač je četiri godine nosio dres Juventusa i na 'čizmi' su dobro upoznati s njegovim kvalitetama. U redovima torinske "Stare dame" je upisao 162 nastupa i postigao 44 gola osvojivši osam trofeja pri čemu četiri 'scudetta'.

Navodno, ga želi Milan u čijim bi se redovima moglo otvoriti mjesto odlaskom Zlatana Ibrahimovića. "Rossoneri" su zvali Mandžukića i prije njegova odlaska u Katar.

Mandžukić se nakon osvojenog srebra na svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. oprostio od hrvatske reprezentacije. U dresu "Vatrenih" sakupio je 89 nastupa i postigao 33 gola.

Ključne riječi

Komentara 1

ZC
zorro.cz
14:13 24.06.2020.

po vašem pisanju, ja sam mislil da se već vratil pred par mjeseci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije