Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan početak

Mandžo najbolji igrač Superkupa, Kicker ga ocijenio dvojkom

Mario Mandzukic (1)
AFP/Pixsell
13.08.2012.
u 18:52

Hrvatski je reprezentativac u svom natjecateljskom debiju pokazao da je dostojna zamjena ozlijeđenom Mariju Gomezu

Mario Mandžukić imao je debi iz snova za Bayern. U prvoj službenoj utakmici za Bavarce Mandžo je bio u glavnoj ulozi u utakmici Superkupa protiv Borussije koju je Bayern dobio sa 2:1. Mandžo je pritom postigao pogodak već u šestoj minuti, a vrlo važnu ulogu odigrao je i u akciji za drugi pogodak. Zbog toga ga je njemački Kicker proglasio igračem utakmice, a nastup mu je ocijenjen dvojkom (u Njemačkoj je najbolja ocjena jedan).

"Hrvatski je reprezentativac u svom natjecateljskom debiju pokazao da je dostojna zamjena ozlijeđenom Mariju Gomezu. Ako ne i više od toga", piše u Kickerovu opisu Mandžina nastupa.

Osvrnuo se Kicker i na Heynckesovu izjavu da "u momčadi imaju nekoliko igrača koji nisu navikli igrati na način da čim izgube loptu počnu vršiti pritisak na protivnike kako bi je što prije vratili u svoj posjed", ali njemački list ističe da se to nikako ne odnosi na Mandžukića.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
19:04 13.08.2012.

Bravo Mandžo! Štimac ipak zove Čopa...

TR
traktorijada
22:01 13.08.2012.

hehehehe de igra taj "cop"!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije