Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA BILD

Mandžo: Možda sam kao klinac igrao protiv Gomeza...

'Mario Mandzukic (L) of Bayern Munich heads the ball against Beijing Guoan during a friendly match in Beijing on July 24, 2012. Bayern Munich beat Guoan 6-0. AFP PHOTO / Ed Jones'
AFP
30.08.2012.
u 19:33

- 
Ali već me živciraju pitanja o njemu, najradije samo začepim uši - komentirao je Mandžukić interes novinara za njega i njegovog konkurenta Gomeza

Mario Mandžukić u intervjuu za njemački Bild naglasio je da mu je već dosta pitanja o Mariju Gomezu te kad ih čuje, najradije – začepi uši!

– To me već lagano živcira. Naravno da smo konkurenti za poziciju, ali to ne znači da imamo problem. Nedavno smo se susreli u garaži, pitao sam ga kako je, poželio mu brz oporavak od ozljede. Zahvalio mi je i poželio sreću u utakmicama. Naravno da nitko od nas ne voli biti na klupi, ali to ne znači da ne možemo biti kolegijalni.

U srcu je i Nijemac

Proslavili ste se kao hrvatski reprezentativac, ali rijetki znaju da ste u srcu malo i Nijemac, pitali su ga novinari.

– Ditzingen mi je doista drugi zavičaj, imao sam sretno djetinjstvo u Njemačkoj, kamo smo došli kad sam imao šest godina. Imali smo lijepu kuću, išao sam ondje u školu. Na početku nisam znao riječi njemačkog, ali to je samo po sebi došlo. Kad smo nakon četiri godine odlazili, bio sam tužan – prisjetio se.

Znate li da je godinu dana stariji Mario Gomez odrastao samo 80 km dalje? Jeste li se možda susretali na terenu kao djeca?

– Moguće! Iako sam bio na posudbi u Stuttgartu, lako je moguće da smo igrali jedan protiv drugoga.

Otac mi je igrao s Bobičem

Potom se prisjetio prvog kontakta s Bayernom:

– Sjedio sam u kafiću s prijateljima kad mi je telefon zazvonio. S druge je strane bio Karl-Heinz Rummenigge. Kratko i jasno rekao mi je da me Bayern želi, da je prepoznao moje kvalitete. To mi je jako godilo, pa čovjek je legenda!

S 96 prekršaja lani ste bili najagresivniji napadač Bundeslige!

– Ne znači to da sam grub, ali nogomet je muški sport, igram agresivno, to sam naslijedio od oca...

On je pred kraj karijere u Ditzingenu bio suigrač kasnijem njemačkom reprezentativcu...

– Vodio me na svaki trening i zato se sjećam Fredija Bobiča i Seana Dundeeja, koji su tada još zabijali za Ditzingen.

Ključne riječi

Komentara 3

CA
canajisraM
23:44 30.08.2012.

Sokac Mandzo i njemacka disciplina i rad i uskoro ce on biti vrhunski igrac

DZ
dzukaficuka
23:54 30.08.2012.

Mando kakav Govnez preserava se kad ti je tako odgovorijo.pazi se ti njega taj tip je glumac pase vise u holivud.Sto se tice Rumenigea moguce da ti je to reko ali nije to mislijo njemu je pasalo da si Talijane tako obrijo SAM jer Njemci imaju problema sa Tuljanima i u tebi vide nesto kako se oni mogu nacit a gledajuci Mandu kako on igra .To ce ubuduce biti Njemacka igra protiv Tuljana.

SE
serđo
11:29 31.08.2012.

možda si kao klinac igrao protiv gomeza, a možda ćeš i opet, jer će uskoro biti prodan pošto ga se više nitko ne sjeća...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije