Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.04.2018. u 22:39

Liverpool je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na Anfieldu napravio podvig i svladao Manchester City s 3:0.

Redsi su uraganski otvorili utakmicu i u prvih pola sata zabili sva tri gola. Domaća je momčad povela u 12. minuti nakon kontre koju je povukao Mohamed Salah iako je upitno je li kod primanja lopte bio u zaleđu. Egipćanin je zatim dao za Firmina čiji je udarac Ederson obranio, no lopta je došla do Salaha koji je bio siguran.

Na 2:0 povisio je Oxlade-Chamberlain devet minuta kasnije. Primio je loptu na 20-ak metara i sjajnim udarcem pogodio mrežu Cityja. Potpuno ludilo na Anfieldu izazvao je Sadio Mane koji je u 31. minuti zabio za 3:0.

Liverpool - Manchester City
1/13

City je u nastavku zaigrao bolje, ali se Liverpool vrlo dobro branio pa će momčad Pepa Guardiole idućeg tjedna imati iznimno težak posao. Zanimljivo i da je trener Cityja napravio samo jednu zamjenu (Sterling umjesto Gündogana) iako je gubio većim dijelom susreta. Branič Liverpoola Dejan Lovren proveo je svih 90 minuta na travnjaku i pružio vrlo dobru partiju. Bila bi to savršena večer za redse da se u 52. minuti nije ozlijedio njihov najbolji igrač Salah koji je šepajući napustio teren.

Inače, bio je to 179. susret Liverpoola i Cityja, ali tek prvi u međunarodnim natjecanjima. Redsi su slavili u 88 utakmica, City je bio bolji 45 puta, dok je 46 susreta završilo bez pobjednika. Liverpool je pobjedom nad Cityjem produžio niz u Europi bez poraza na svom stadionu na 15 utakmica upisavši pritom 10 pobjeda.

Redsima je ovo bilo 14. četvrtfinale u Kupu i Ligi prvaka, a do sada su slavili 13 puta. Cityju je ovo drugi nastup u četvrtfinalu LP-a, a u sezoni 2015/16. je bio uspješan kada je izbacio PSG.

Komentara 15

NE
nepenthe
21:36 04.04.2018.

Salah ih nekoliko puta po šibice poslao, svaka čast!

Avatar toxic alien
toxic alien
00:43 05.04.2018.

Gledam interview Guardiole poslije utakmice... Pita ga reporter za komentar na prvi Liverpoolov gol poslije offsidea... A on veli reporteru, "da li je to potvrdjeno da je bio offside"? Nakon potvrdnog reporterovog odgovora, on je mrtav-hladan nastavio pricom o sucevoj pogreski na nekoj drugoj utakmici, i to u stilu..., ponekad te suci ostete ali ponekad ti i pomognu. Ja sam samo pomislio..., "joooj, da je sudac ovako pogrijesio protiv Hajduka, i da je postavio slicno pitanje nekome od njih"!!! Najvjerojatnije bi ostao okupan u njihovoj pljuvacki, a fizicki napadi i pokusaji ubojstva ili ubojstva u reziji "vjernih navijaca" bi uslijedili...

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
21:29 04.04.2018.

Da li ovi naši nazovi nogometaši gledaju što je moderni nogomet. Ovi naši igrači ,derbiji, suci su cirkus kojeg nazivaju nogometom. I onda se ovi cirkusanti pitaju zašto su stadioni prazni. NEMATE POJMA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije