Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADNJA ŠANSA

Mamić optimistično: Ne bojimo se Danske

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Argentina - Hrvatska
Slavko Midzor/PIXSELL
23.01.2021.
u 22:05

- Ostala je Danska, najjači protivnik, ali mi ih se ne bojimo i probat ćemo izboriti četvrtfinale - kazao je Marko Mamić koji je postigao tri gola

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je susret 2. kola skupine II drugog kruga Svjetskog prvenstva u Egiptu od Argentine sa 19-23 (12-12), a najbolji u našim redovima bili su Ivan Čupić sa sedam golova i vratar Pešić sa 12 obrana.

POGLEDAJTE VIDEO: Duvnjak nakon Bahreina

 - Argentinci su bili bolji i treba im čestitati na pobjedi, ali danas smo mi prvenstveno pobijedili sami sebe, jer mi smo kvalitetnija ekipa od njih. Ne može se reći da se nismo borili i da nismo bili motivirani, ali naš potencijal danas nismo uspjeli spojiti i pokazati da smo jači. Uspjeli smo se vratiti u prvom poluvremenu, ali nismo preokrenuli utakmicu i u tome je problem.

- Ostala je Danska, najjači protivnik, ali mi ih se ne bojimo i probat ćemo izboriti četvrtfinale - kazao je Marko Mamić koji je postigao tri gola.

U posljednjem kolu u ponedjeljak Hrvatska će igrati protiv Danske, dok će Argentina igrati protiv Katara. Hrvatska bi za prolazak u četvrtfinale trebala prvo pomoć Katara koji bi trebao svladati Argentinu, a zatim i svladati branitelja naslova.
 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
22:29 23.01.2021.

Mamić optimistično: Ne bojimo se Danske jer oni su samo malko jaći od slabašne Argentine.

BL
Blomberg
13:21 24.01.2021.

Ako vec sad pricate da se ne bojite Danske , onda znaju da se je bojite. Cemu to uopce ptricati tiho i navali kao Vikinzi. Vi mozete sve ali meni izgleda kao da nemate ni malo kondicije a ni "srcsa<<<<<<<<<<<<<<<< Vikanje sa strane je sranje decki nisu prvi put na terenu i znaju sto trba samo vooolja. Pogledajte Slovence do zadnje minute naprej.

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
04:08 24.01.2021.

Ardjentina nas razbi ko beba zvecku! Danci ce nas rasturiti ko svinja masnu kesu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije