Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ritmička gimnastika

Maksimiru četiri naslova u skupnim vježbama

Leda
Arhiva VL
30.11.2009.
u 16:40

Na 18. međunarodnom turniru u Varaždinu, Stefana Begović peta, a Tena Čondor šesta.

Na prvenstvu Zagreba u skupnim vježbama najviše uspjeha imale su Maksimirke. Zanimljivo je da je za seniorke Maksimira nastupila Željka Čerepinko koja se prije nekoliko godina oprostila od aktivnog vježbanja. Za Ledu su pak nastupile Petra Matić, Dora Kranželić, Iva Fiolić i Tamara Reljić.

U kategoriji Mini prvo mjesto osvojio je Maksimir II ispred Maksimira I i Lede I. U kategoriji mlađih kadetkinja prvi je bio Maksimir ispred Lede. Maksimirke su bile prve i u kategoriji kadetkinja ispred oba sastava Lede. Jedini naslov ritmičarke Lede osvojile su u kategoriji juniorki gdje su bile uspješnije od Maksimirki.

Kod seniorki ponovno uvjerljiva pobjeda Maksimira koji je imao nešto manje od četiri boda više od drugoplasiranih "gracija" iz Lede.

Sljedeći vikend u Zagrebu održat će se prvenstvo Hrvatske u skupnim vježbama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije