Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
52 BAKLJE

Maksimir se bakljadom oprostio od Dugog

Dinamo Belupo
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/4
26.03.2014.
u 19:02

Vrhunac se dogodio kada su uoči susreta na tribini sjever gore zapaljene 52 baklje jer je Dugi otišao u 52. godini života.

Uoči utakmice Dinama i Slaven Belupa održana je minuta šutnje za pokojnog Vladimira Galoića Dugog (52), legendarnog vođu Bad Blue Boysa, koji nas je napustio prošloga tjedna.

Baš kao i u subotu na Poljudu, Dinamovi su nogometaši istrčali u majicama s likom Dugog, a na sjeveru je 50-ak pripadnika Kluba veterana BBB-a, kojem je Dugi bio predsjednik, upriličilo bakljadu.

U spomen na Dugoga upaljene su 52 baklje, iz zvučnika se začula balada “Suze za zagorske brege”, a veterani BBB-a cijelu su utakmicu bodrili plave.

>> Dinamo rutinski svladao Belupo i prošao u finale

Komentara 17

FR
fros
21:02 26.03.2014.

a gazda nije uspio naći 52 plaćenika da drže te baklje?

DU
Deleted user
19:38 26.03.2014.

mamićeva plaćenićka bojna

CI
cindra22
20:13 26.03.2014.

Ček ček ne kužim kaj ne pale samo baklje oni "huligani" sa istoka? Oni "rušitelji Dinama! Ma naravno kad sjetio sam se kad ih pale Mamićevi šupkolisci onda je to lijepa atmosfera! Ipak oni smiju razbiti i kafić i sve naravno Dinamo će to platiti! :) Kažu Dugi nikad nije bio huligan... A čovjek je 80-tih organizirao tučanjave po svim gradovima... Jadno jadno! Ali doći će i taj dan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije