Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA NA POMOLU

Makedonci došli u Zagreb po Ademija, žele ga u reprezentaciji

Ademi
Foto: Danijel Kasap/SPORT PLUS/PIXSELL
1/3
14.09.2012.
u 19:06

Makedonski mediji špekuliraju kako bi Ademi mogao debitirati već u studenome protiv Kanade u prijateljskom susretu

Na vidiku je senzacionalan transfer Dinamova vezista Arijana Ademija (21) u makedonsku reprezentaciju! Makedonski Sport već je objavio šlager pod naslovom “Ademi bi riješio sve naše probleme” pozivajući se na nedavni razgovor predsjednika NS Makedonije Ilča Gorgijoskog s Dinamovim igračem u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Majka je iz Tetova

Sve je potaknuo Arijanov bratić, makedonski reprezentativac Agim Ibraimi (24), koji je i doveo Ademija u Esplanadu i upoznao ga s vodećim ljudima saveza. Naime, Arijanova i Agimova majka su sestre, rođene u Tetovu, pa bi Ademi ekspresno mogao dobiti makedonsku putovnicu. Plan je Makedonaca da se Ademija priključi reprezentaciji već za kvalifikacijsku utakmicu protiv Hrvatske 12. listopada u Skoplju, no to će teško ići...

Makedonski mediji špekuliraju kako bi, u slučaju da pristane na njihovu ponudu, Ademi mogao debitirati za njihovu selekciju u studenome, u prijateljskoj utakmici protiv Kanade u Skoplju.

Arijan Ademi u Dinamu je od 2010. godine, uz jednu polusezonu na posudbi u Lokomotivi. Danas je kod Čačića neizostavan član prve momčadi. S mladom reprezentacijom (do 19 godina) bio je brončani na EP-u u Francuskoj 2010., a godinu poslije i sudionik SP-a u Kolumbiji.

Dinamo prati Gjorgieva

Makedonci također javljaju kako je Dinamo zainteresiran za tamošnju zvijezdu Vardara, 22-godišnjeg Dragana Gjorgieva, kako kažu, najbržega igrača na Balkanu. Taj je igrač nedavno na utakmici reprezentacije u Maksimiru onesposobio Vedrana Ćorluku, a već ima međunarodnoga iskustva jer je bio član njemačkoga Mainza.

Zastupa ga Alen Augustinčić, inače blizak Dinamu, pa se nagađa da ga plavi prate ove jeseni te da bi transfer mogao biti realiziran na zimu.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar kanonik
kanonik
20:04 14.09.2012.

Glupog li članka.Dinamo je klub a repka je repka ,bila ona naša ili makedonska.Ademi može igrati za klub i repku.Nevidim zašto ga transferirati u makedonsku reprezentaciju.

VE
velikazmija
20:09 14.09.2012.

ako je već igrao za hrvatsku repku smije li sad igrati za makedoniju -mislim da ne --

OB
-obrisani-
20:00 14.09.2012.

"...senzacionalan transfer Dinamova vezista Arijana Ademija (21) u makedonsku reprezentaciju..." ovaj citat iz članka ne treba čuditi s obzirom da je članak objavljen u zemlji u kojoj je jedan klub potpuno poistovjećen s reprezentacijom i gradu koji je potpuno poistovijećenn s čitavom državom... gadljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije