Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SZILVESZTER CSOLLANY

Mađarski olimpijski pobjednik umro od posljedica zaraze koronavirusom

Twitter
24.01.2022.
u 20:42

Osim zlata iz Sydneyja, Csollany je osvojio i olimpijsko srebro četiri godine ranije u Atlanti.

Osvajač zlatne medalje na karikama na olimpijskim igrama u Sydneyju 2000. godine, mađarski gimnastičar Szilveszter Csollany (51) umro je nakon što je prošlog mjeseca hospitaliziran zbog koronavirusa.

Osim zlata iz Sydneyja, Csollany je osvojio i olimpijsko srebro četiri godine ranije u Atlanti.

Csollany je 2002. osvojio i zlato na Svjetskom prvenstvu u Debrecenu, a sa svjetskih prvenstava ima i pet srebrnih medalja.

Umirovio se 2004. godine i postao trener dječje gimnastike.

Komentara 5

ZI
zvonkovlahek@icloud.com
09:02 25.01.2022.

Csollany je radio kao trener u Austriji i slijedom njihovih propisanih mjera morao se cjepiti. Nakon 3 doze cjepiva preminuo je. To je prava istina koju prenose Mađarski mediji. Naši mediji samo objave po diktatu . .

MI
mirkec68
05:57 25.01.2022.

Da nije mozda od cjepiva ... meeee meeee

CR
crocro
14:23 27.01.2022.

Dajte reite istinu. Dajte recite samo da li je bio cijepljen ili nije bio cijepljen. Teško i bolno je priznati kakve posljedice kače cijepljene. Ja ih mogu razumjeti, cijepili su se, kada sve ovo danas vide i čuju, vjerojatno se grizu i kaju. I zato necijepljene guraju u taj pakao neizvjesnosti s porukama: Cijepi se, cijepi se, cijepi se, misli na druge. Pa upravo mislimo na druge stvarajući si prirodni imunitet i savjetujući da se ne cijepe. Sve više poznatih osoba iz svijeta, filma, glazbe, sporta itd, pogađaju katastrofalne nuspojave cijepljenja. I po poznatim osobama možemo izračunati postotak ljudske populacije koji će trpiti razne posljedice cijepljenja. Sada se još može gurati pod tepih, koji se već poretvorio u brdo i više se neće moći skrivati istina o posljedicama cijepljenja. Naravnbo da cijepljeni ne daju čuti za pogrešku, ali se grizu i to sam čuo od cijepljenih ali što je tu je, moraju živjeti ljudi dalje. Tako su odlučili a dolazi vrijeme kada će se stvari salto mortale okrenuti i kada ćemo svi shvatiti da se uopće nitko nije trebao cijepiti i da nikakve mjere zaštite nisu trebale i da je prirodni imunitet od preboljenja jači od bezboj bustera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije