Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raskošna vila

Luksuzna kuća Zorana Mamića stavljena na prodaju: Evo kako izgleda dom od dva milijuna eura

Armin Durgut PIXSELL / Eurovilla Agencija
29.12.2022.
u 10:59

Bjegunac od pravosuđa i bivši trener Dinama te Al Aina, odlučio je prodati svoju kuću u zagrebačkom Markuševcu

Raskošna i bogato opremljena vila bivšeg trenera i sportskog direktora GNK Dinama Zorana Mamića stavljena je na prodaju i pojavila se na internetskim stranicama agencije Eurovilla. Još jedan bjegunac od hrvatskog pravosuđa trenutačno se nalazi u Bosni i Hercegovini te nije dostupan hrvatskim vlastima. Na stranici Eurovilla donedavna kuća najmlađeg brata Mamić pojavila se među drugim nekretninama te se na priloženim fotografijama vidi njezina unutrašnjost.

Tako piše da luksuzno zdanje ima površinu od 600 četvornih metara te je s bazenom smještena na zemljištu od 3600 kvadrata, ima dvije etaže i dvije garaže. U podrumu su vinoteka, garderoba, teretana, jacuzzi, sauna i parna kupelj. U prizemlju se nalaze garderoba, soba s kupaonicom, glavna spavaća soba s kupaonicom, kuhinja s blagovaonicom, radna soba i prostran dnevni boravak s kaminom, a na katu su dnevna i dvije spavaće sobe s garderobama i kupaonicom te velika natkrivena terasa.

Foto: Agencija Eurovilla
Foto: Agencija Eurovilla

Prema informacijama koje su dostupne, u vrtu se nalazi montažna drvena kuća od 50 četvornih metara s kuhinjom i dnevnim boravkom. Vila je izgrađena 2009. godine, nedavno ju je otkupio Mamićev odvjetnik Mijo Golub za oko 1.4 milijuna eura, a sada je ponovno na dražbi i to za dva milijuna eura

Foto: Agencija Eurovilla

 

 

Komentara 15

Avatar krcedolac
krcedolac
15:08 29.12.2022.

Zidarski zanat zlata vrijedi!

Avatar kvasac60
kvasac60
12:59 29.12.2022.

Zašto mu je ne ovrše??Ili samo taj zakon vrijedi za sirotinju..

Avatar Zavratnica
Zavratnica
12:45 29.12.2022.

Zaradio u Konzumu na blagajni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije