Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA DINAMO 2

Novi svjedoci na suđenju Mamićima: Mandžukić, Ćorluka, Kovačić...

Ivica Galović/PIXSELL
29.12.2022.
u 09:38

Braća Mamić te Zdravkov sin Mario, Damir Vrbanović, Nikky Arthur Vuksan, Igor Krota i Sandro Stipančić optuženi su za izvlačenje najmanje 144 milijuna kuna iz Dinama preko offshore tvrtki u inozemstvu

Komentara 41

PR
Propitivač
11:02 29.12.2022.

Ja već mislio da se radi o famoznom Satiričnom pregledu tjedna

KA
kajinx
13:32 29.12.2022.

Boli vas treće mjesto na SP. Uništi uspjeh i veselje. Tako je bilo prije Moskve, sudnica, svjedoci. Sada se očito vidi. nije samo uništavanje Dinama, nego hrvatskog nogometa. Tako ste uništili košarku, rukomet, plivanje itd. E, nećete .... !

DU
Deleted user
12:11 29.12.2022.

A tko potražuje te novce? Od 96 svjedoka nitko nije optužio Mamića,a porezni stručnjak kaže da je sve u skladu sa zakonom koji je bio tada na snazi. Bankarski i porezni sustav su omogućili "legalno" izvlačenje novca,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?