Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKA KONFERENCIJA

Mamić uz Modrića dobio priznanje! Iznenadit ćete se kada vidite za što

Davor Šuker, Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
29.10.2017.
u 19:03

Modrić je proglašen najboljim nogometašem u regiji

Luka Modrić proglašen je najboljim nogometašem u regiji na sportskoj konferenciji Simposar u Sarajevu. Ništa čudno, jer Luka je najbolji veznjak svijeta.

Modrić je ove godine s Realom obranio naslov pobjednika Lige prvaka, osvojio španjolsko prvenstvo te dobio brojna pojedinačna priznanja.

Davor Šuker, Zdravko Mamić
1/6

No, u istom izboru najbolji je menadžer za 2017. Zdravko Mamić, čovjek koji je osumnjičen da je na transferima igrača oštetio Dinamo za stotine milijuna kuna.

Osim Modrića i Mamića, nagradu za životno djelo dobio je novinar Zdravko Reić.

Komentara 38

TO
Tomi
19:21 29.10.2017.

Pa kad je najbolji sto je tu cudno

Avatar Drago2603
Drago2603
20:23 29.10.2017.

Ovi novinari iz večernjaka,24 sata ,vole rječ balkan i region više od svoje vlastite obitelji !

CR
crocro
19:43 29.10.2017.

Dovode do ludila s forsiranjem nekakve regije ( regiona ). O nekvoj regiji govore i neki političari a da ne govorimo novinari, a zapravo što uopće ne znamo što se podrazumijeva pod pojmom "regija". Dajte nas konačno prosvijetlite i objasnite što je to regija da konačno znamo gdje pripadamo i na konačno znamo gdje ste ugurali Modrića i da ga pitamo da li on obožava tu navodnu regiju. Dakle nemojte više spominjati nekakvu regiju a da mi obični puk ne znamo definiciju te regije, zato nam konačno otkrijte dage ste nas ugurali po svojoj volji a da mi to ne znamo. Jer kada bi mi građani znali kuda nas gurate, sigurno se bojite da ne bi prihvatili vašu istinu pa je možda i to razlog da nam ne želite otkriti kuda ste nas ugurali,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije