Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandalozna izjava

Mamić na sudu: 'Svjedočit ću u korist tih cigana. To je moj protest'

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
26.10.2017.
u 10:43

Ne vjerujem u sustav u kojem je moja nećakinja bila mjesec dana u pritvoru jer je slala SMS-ove svojem dečku, kazao je Mamić

Svjedočit ću sve u korist za te cigane, jer je to moj protest protiv sustava, naglasio je Zdravko Mamić.

– Ne vjerujem u sustav u kojem je moja nećakinja bila mjesec dana u pritvoru jer je slala SMS-ove svom dečku. Došao sam na sud samo zato što u pozivu piše da bi me inače priveli – kazao je Zdravko Mamić u četvrtak u sudnici zagrebačkog Općinskog kaznenog suda gdje je bio pozvan kao svjedok i oštećenik u postupku koji se vodi protiv Tina Marinkovića (26) i Daniela Stojanovića (20) optuženih da su provalili u Mamićevu vilu na Tuškancu lani u veljači i ukrali satove i nakit vrijedne 350 tisuća kuna.

Tino Marinković na sudu se nije pojavio iako mu je poziv za ročište dostavljan četiri puta, ali bi se svaki put vraćao s naznakom “obaviješten, poziv nije primio”. Nakon toga poziv mu je dostavljen i po sudskom dostavljaču, no vraćen je na sud vraćen s obavijesti kako se Marinković “odselio prije godinu dana”.

Sutkinja je zbog svega ovoga policiji naložila da provjeri adresu njegova prebivališta, nakon čega će biti zakazana rasprava, a spis će ići izvanraspravnom vijeću koje će odlučivati o tome hoće li se Marinkoviću odrediti istražni zatvor. Daniel Stojanović na raspravi se nije pojavio jer je kasnio, tako da se mimoišao s Mamićem.

Inače, na prošloj raspravi koja je održana u svibnju provalnici su rekli kako se osjećaju krivima za provalu, ali ne i za krađu satova i nakita jer ih u vili nisu pronašli. Uzeli su, kako su tvrdili, sto eura, nekoliko košulja i par boca alkoholnog pića.

Komentara 81

Avatar tituš
tituš
10:58 26.10.2017.

Kad ga trebaju optužiti ili zatvoriti sve ide lagano, a kad mu trebaju u tužbi sa lopovima pomoći, e sad taj ne prima poziv na sud .. Mamiću, moja potpora!

DU
Deleted user
11:43 26.10.2017.

Ajde, svi dobro razmisliti i budite posteni pa reciti sto je skadaloznije, Mamic ili pravosudni sustav?

EL
elkomadante
11:22 26.10.2017.

mamicu, pozovi se na sinkopu, hrvati su uz tebe, a ciganski sustav pravosuda pusti, propast ce sam od sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije