Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JE MOGUĆE

Šuker bi mogao biti prvi predsjednik s projektom 'Mein kamp'

Svetice - Šuker, Vrbanović i Lovrić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
29.10.2017.
u 16:32

Neslužbeno saznajemo da HNS još nije digao ruke od Svetica, nego je lopticu prebacio na Bandića, odnosno dao Gradu neko vrijeme da se izjasni kakav projekt želi nadomak Dinamova stadiona

Izvršni odbor donio je u petak odluku da će HNS do kraja ove godine raspisati međunarodni natječaj za gradnju šest novih travnjaka našim nogometnim prvoligašima, za što sredstva u HNS-u postoje, a da se ne dira fond koji je Uefa namijenila za gradnju nogometnog centra na Sveticama.

Neka kalkulacija kaže da jedan travnjak s grijanjem košta oko pola milijuna eura. Iz ove kvote zainteresiranih u prvom valu izuzeti su Dinamo, Hajduk i Rijeka, a gradit će se u Osijeku, Vinkovcima, Zaprešiću, Koprivnici, Puli i Kranjčevićevoj. 

Svetice - Šuker, Vrbanović i Lovrić
1/17

Iako se taj potez može okarakterizirati i kao dio Šukerove predizborne kampanje (jer, zašto se u takvo ulaganje ide baš sada, zašto se čekalo tolike godine ako je Savez solventan?), ovo je napokon jedna hvalevrijedna inicijativa vrha Kuće nogometa. Priopćenje HNS-a sadrži i objavu da će “zbog otvorenih pitanja u suradnji s Gradom Zagrebom privremeno obustaviti sve aktivnosti vezane uz gradnju nogometnog centra na Sveticama”. 

Međutim, neslužbeno saznajemo da HNS još nije digao ruke od Svetica, nego je lopticu prebacio na Bandića, odnosno dao Gradu neko vrijeme da se izjasni kakav projekt želi nadomak Dinamova stadiona; isključivo nogometni ili će se i dalje inzistirati i na atletskim sadržajima. Dakle, još nije potpuno ugašena mogućnost da Šuker, kao prvi predsjednik u povijesti HNS-a, uskoro izađe s projektom “Mein kamp”.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije