Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI KAPETAN

Luka Modrić prepun emocija nakon remija s Francuskom: Naježio sam se!

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/4
06.06.2022.
u 23:21

- Osjećaj je fenomenalan, sretan sam i ponosan što sam dosegao tu brojku. Nisam to očekivao, hvala publici na onom transparentu. Kad ga vidiš, naježiš se. Hvala HNS-u na majici i hvala Francuzima na dresu s brojem 150.

Maestralni kapetan vatrenih Luka Modrić odigrao je 150. utakmicu za reprezentaciju i dobio uistinu sjajan doček. Ne samo od navijača, koji su mu posvetili veliki transparent s njegovim likom, već i od strane HNS-a, Francuza...

Ali, najprije dojmovi vezani za utakmicu, koja je mogla otići u još povoljnijem smjeru za vatrene.

- Slažem se, ali bez obzira na rezultat, možemo biti zadovoljni prikazanom igrom. Odigrali smo jako dobro, muški, ono što smo tražili. Nagradilo nas je to golom. Ništa, imamo dvije utakmice do kraja i možemo se nadati bodovima - kazao je za Novu TV Modrić pa se osvrnuo na budućnost reprezentacije:

- Dečki koji su ušli unijeli su novu energiju, dosta svježine, agresivnosti i na kraju snmo zabili taj gol. Da smo uspjeli prije, kod šanse Budimira, možda bi utakmica išla u drugačijem smjeru. Ovaj bod će nam donijeti dodatno samopouzdanje jer vidjeli smo da se možemo nositi s Francuskom. Koja je igrala s drugim sastavom, ali uvijek su kompetentni.

06.06.2022., stadion Poljud, Split - UEFA Liga nacija, Liga A, skupina 1, 2. kolo, Hrvatska - Francuska. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Nije mogao izbjeći komentirati 150. nastup i sve što mu je tim povodom priređeno.

- Osjećaj je fenomenalan, sretan sam i ponosan što sam dosegao tu brojku. Nisam to očekivao, hvala publici na onom transparentu. Kad ga vidiš, naježiš se. Hvala HNS-u na majici i hvala Francuzima na dresu s brojem 150.

Danska?

- Oni su jako kvalitetni, igraju fenomenalno, ne znam kad su posljednji put izgubili, dobili su Francuze u prvoj utakmici i čeka nas teška utakmica. Idemo se pripremiti najbolje što možemo pa odigrati odličnu utakmicu.

>>> Slavlje nakon gola za 1:1 protiv Francuske

Komentara 1

NB
niko bitan
00:29 07.06.2022.

Nije to orjuna, nego fanatici za Hajduka kojima ne bi smetalo da je Hajduk imao svoga Mamića i gazio sve pred sobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije