Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVO SLAVLJE

Ludnica na HRT-u: Joško Jeličić u transu, Prosinečki nije imao snage

slavlje
Foto: HRT
08.07.2018.
u 09:38

- Neće mu (vratar Akinfejev) pogoditi stranu. Polufinale Hrvatska - Engleska - rekao je Prosinečki dok se Rakitić pripremao udariti loptu.

HRT-ovim komentatorima bilo je teško gledati jedanaesterce Hrvatske i Rusije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Robert Prosinečki i Joško Jeličić u studiju Zabivake nisu imali snage gledati posljednji udarac, no Žuti je bio siguran da će Ivan Rakitić zabiti.

- Neće mu (vratar Akinfejev) pogoditi stranu. Polufinale Hrvatska - Engleska - rekao je Prosinečki dok se Rakitić pripremao udariti loptu.

A nakon što je lopta ušla u gol, uslijedilo je veliko slavlje. Joško Jeličić potrčao je ostalima u zagrljaj, nizao krugove po studiju i ljubio ekran. Najmirniji je bio Mateo Beusan koji je ostao sjediti.

>> Pogledajte veliko slavlje hrvatskih navijača

Komentara 12

ED
europski dinamo
09:59 08.07.2018.

Isti onaj Jeličić koji je u istom studio nazivao Modrića izdajicom. Licemjer.

Avatar Django
Django
11:20 08.07.2018.

Nitko nije primijetio da Hrvatska na ovom turniru svaku utakmicu igra sa 12 igrača. Taj dvanaesti je prilično ležeran pa često spava po cijele dane i teško ga je probuditi. Ali eto, probudila ga silna buka mrzitelja svega hrvatskog, političara,, novinara, trolova....od kojih su u ovom studiju bila najmanje dvojica i od kojih na svakom portalu najmanje dva novinara pišu sada članke sasvim suprotne svojim uobičajenim tekstovima. I odlučio je zaigrati sa momcima. Ime mu je, ma pogađate već, Dišpet. E, taj trči u 117-toj minuti s jednog na drugi kraj terena kao da je utakmica tek počela, taj u obrani skače nebu pod oblake, taj se hrva sa cijelom protivničkom obranom i provodi više vremena na travi nego na nogama, taj igra na lijevom beku bez ijedne pogreške, taj brani jedeanaesterce, taj zabija, taj pobjeđuje. Zato, hvala vam mrzitelji, nemojte prestati, samo nastavite i dalje galamiti. Da nam Dišpet ne zaspe, jer bez njega će biti teško u nastavku turnira. Ajmoooooo! Sa Dišpetom do samog kraja, a kome smeta neka pati. Pa makar morao pred drugima glumiti veselje, jer takva patnja je duplo jača.

Avatar southman
southman
10:33 08.07.2018.

Beusan je tugovao ! Najprivilegiraniji hrvatski sudac u bivšoj Jugi !! Slučajno ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije