Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popis za Brazil

Löw odlučio: Nema Gomeza i Ter Stengena!

Joachim Löw
08.05.2014.
u 14:51

Iako se Nijemci muče s brojnim ozljedama, izbornik Joachim Löw kaže da će naći rješenje jer imaju momčad koja je kombinacija iskustva s jedne strane i svježine s druge.

Nakon što je popis za nadolazeće prvenstvo u Brazilu objavio trener domaćina Luiz Felipe Scolari, isto je učinio i izbornik njemačke reprezentacije Joachim Löw. Na širem popisu od 30 igrača nema ozlijeđenog Maria Gomeza niti budućeg vratara Barcelone Marc-Andrea ter Stegena. Zanimljivo je da je pozvao čak šest debitanata i samo dva napadača, iskusnog Klosea i 21-godišnjeg Vollanda.

Iako se Nijemci muče s brojnim ozljedama, zbog kojih su Klose, Khedira, Gomez, Gündogan i Schweinsteiger izvan pravog ritma utakmica, Löw tvrdi da će biti spremni.

- U nekoliko tjedana i mjeseci imali smo problema s ozljedama što nije bilo optimalno za momčad, ali prebrodit ćemo to, naći ćemo rješenje. Imamo puno alternativa u sastavljanju momčadi, koja je kombinacija iskustva s jedne strane i svježine s druge - rekao je Löw.

Osim popisa za Brazil objavio je i popis za prijateljsku utakmicu s Poljskom, na kojoj neće biti igrača Bayerna i Borussije Dortmund koji igraju finale DFB-Pokala. Nakon tog susreta odredit će kojih će 25 igrača odraditi pripreme i boriti se za jedno od 23 mjesta u Brazilu.  

Popis Löwa za SP:

Golmani: Neuer, Weidenfeller, Zieler
Braniči: Boateng, Durm, Grosskreutz, Howedes, Hummels, Jansen, Lahm, Mertesacker, Mustafi, Schmelzer
Vezni igrači: L Bender, Draxler, Götze, Ginter, Goretzka, Hahn, Khedira, Kroos, Meyer, Müller, Özil, Schweinsteiger,  Podolski, Reus, Schürrle
Napadači: Klose, Volland

>>'Neymar nije vođa, a Kaka i Robinho trebali su biti na popisu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije