Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnji marketing

Lovren poziva mladence u svoj hotel: 'Dođite i ja ću vam biti gost na svadbi'

Hrvoje Jelavić/Marko Lukunić/PIXSELL
14.08.2022.
u 16:37

Podsjetimo, Lovren je hotel s četiri zvjezdice otvorio u kolovozu 2018. godine nakon osvojenog srebra na SP-u u Rusiji gdje hrvatski nogometaš i danas igra nakon što je dres Liverpoola zamijenio dresom Zenita.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren u pauzama od nogometa bavi se i turizmom, barem ako je suditi po jednoj od posljednjih objava na Instagramu.

Naime, hrvatski branič na svom je profilu objavio ponudu njegova hotela Joel u Novalji, a koja je namijenja mladencima, odnosno svima onima koji žele uploviti u bračnu luku. 

Potez i ne bi bio neobičan da Lovren uz fotografiju nije dodao tekst: "Računajte na mene kao gosta ako se odlučite na vjenčanje u hotelu Joel" napisao je Lovren.

Hrvatski reprezentativac tako se pozvao na potencijalna buduća vjenčanja u svom hotelu u Novalji na otoku Pagu. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Lovren je hotel s četiri zvjezdice otvorio u kolovozu 2018. godine nakon osvojenog srebra na SP-u u Rusiji gdje hrvatski nogometaš i danas igra nakon što je dres Liverpoola zamijenio dresom Zenita.

Dodajmo kako bi vas noćenje u ovom hotelu u sobi za dvoje s balkonom u ovome dijelu sezone stajalo 548 eura.

Nije poznato je li se netko od mladenaca koji žele uploviti u bračnu luku već javio Lovrenu, no "oglas" je naišao na brojne šale na Twitteru.

"Ne izgleda loše taj hotel, rezerviram za sklapanje životnog partnerstva i onda tjeram Lovrena da gleda", "Rezervirala bih i natjerala ga da gleda Disney+", našalili su se neki od korisnika Twittera.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Ključne riječi

Komentara 12

HI
hiohio
17:39 14.08.2022.

A ti si jako bitan nekome da te poželi da mu dođeš na svadbu, svašta.

DU
Deleted user
18:47 14.08.2022.

Hahaha bolje u vatrogasnom domu nego kod njega

Avatar drug Joža
drug Joža
19:04 14.08.2022.

A šta će ti žena raditi dok ti budeš bio gost na svadbi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije