Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao na Šalatu

Lovren komentirao goruću temu, odluku da se s Mađarima igra u Splitu

Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.06.2019.
u 18:24

- Roger Federer mi je idol. Čuo sam da je njegov reket na aukciji i sve ću pokušati da do njega dođem - naglasio je hrvatski branič

Dejan Lovren također je srijedu poslijepodne proveo na Šalati, na humanitarnome spektaklu u organizaciji jednog od najboljih hrvatskih sportaša Marina Čilića.

Hrvatski branič rado je komentirao brojne teme, pa tako i onu goruću, odluku Hrvatskog nogometnog saveza da se utakmica protiv Mađarske 10. listopada igra u Splitu.

Dejan Lovren
1/36

- Lijepo da je tako odlučeno, drago mi je. Hrvatska nije samo Slavonija, Hrvatska nije samo Zagreb. Split je, naravno, dio našeg srca i nadam se da će nas dočekati puno stadion i da neće biti gluposti - odgovorio je Lovren, pa se bacio na teniske teme:

- Tenis je moj drugi hobi i volim ga igrati. Nažalost, nemam za tenis puno vremena, ali ponovo ističem da mi je idol Roger Federer. Čuo sam da je njegov reket na aukciji i sve ću pokušati da do njega dođem. Naravno, novac će ići u humanitarne svrhe i to je najbitnije. 

Doživljala li turnir kao zafrkanciju?

- Nema tu zafrkancije. Kada se igra tenis, nemam osjećaja ni prema Mandži, ni prema Modriću, ni prema Kramariću, a najmanje prema Kovačiću - nasmijao je novinare Lovren.

Što se tiče kvalifikacijske utakmice u Splitu, poneku riječ je dodao i Andrej Kramarić: 

- Veselimo se što se vraćamo u Split. Nadam se da će sve proći u najboljem toku. Dalmacija je isto zaslužila to. Oni su dio Hrvatske. Ako smo se mogli zajedno boriti u ratu prije 20 godina, onda se možemo veseliti zajedno u ovim trenucima. Nadam se da će sve biti u najboljem redu. Nadam se da će biti i dobar rezultat. Hrvatski narod zaslužuje veselje - kazao je Kramarić. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

VK
vječni krojf
22:58 12.06.2019.

Polako nam Repka postaje kao TV emisija "kroz lijepu nasu"a emisije se snimaju po cijeloj Europi.

KA
kanđija
23:46 12.06.2019.

Reprezentacija igra katastrofalno. Po plasmanu se nećemo kvalificirati za evropsko prenstvo, te je Split odlično izabran. Nakon Splita bit ćemo izbačeni iz kvalifikacija i evropskog prvenstva.

VK
vječni krojf
22:53 12.06.2019.

Kramaricu ti si se borio u vrecici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije