Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA U LYONU

Lovren i Ćaleta-Car dobili novog trenera: Talijan koji je 2006. došao do svjetskog zlata

Italian soccer Serie B match - Ternana Calcio vs Frosinone Calcio
Luca Marchetti/LiveMedia / ipa-agency.net
16.09.2023.
u 13:46

Grosso će u nedjelju s tribina pratiti prvenstvenu utakmicu protiv Le Havrea, a momčad će voditi privremeni trenerski trojac - Jean-François Vulliez, Jeremie Brechet i Sonny Anderson

Talijan Fabio Grosso novi je trener Lyona s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor, objavio je u subotu klub u kojem igraju hrvatski nogometaši Dejan Lovren i Duje Ćaleta Car.

Grosso, koji je s Italijom osvojio naslov svjetskog prvaka 2006. i bivši je igrač Lyona (2007.-2009.), potpisao je ugovor do 30. lipnja 2024. s opcijom produljenja na još jednu sezonu. Dužnost će preuzeti u ponedjeljak, dodaje Lyon.

Talijan je na trenerskoj dužnosti zamijenio Laurenta Blanca čiji je odlazak najavljen 11. rujna.

Lyon je trenutno zadnji na ljestvici sa samo jednim bodom iz četiri utakmice (jedan remi i tri poraza).

Grosso će u nedjelju s tribina pratiti prvenstvenu utakmicu protiv Le Havrea, a momčad će voditi privremeni trenerski trojac - Jean-François Vulliez, bivši direktor trening centra i pomoćnik Laurenta Blanca, te dva bivša igrača kluba, Jérémie Bréchet i Sonny Anderson.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije