Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN HAJDUK:

Napali smo Dinamo, ali nismo bili nimalo opasni za njihov gol

Lovre Kalinić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
16.03.2016.
u 19:59

'U prvenstvu ćemo dati sve od sebe, ali prvo moramo analizirati ovu utakmicu pa ispraviti pogreške i napraviti pozitivan rezultat.'

Polufinalni ogled Hajduka i Dinama na Poljudu nije pružio napetost ili opravdao epitet derbija jer zagrebačka momčad lako se obračunala s nedorečenim i pomalo zbunjenim Splićanima te slavila s 2:0.

– Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, što je rezultiralo s dva pogotka. U drugom nas je Hajduk malo stisnuo pa nam nije išlo u istom ritmu, no nisu nas ozbiljno ugrozili. Iznenadili su nas čekanjem na kontru i polukontru, no snašli smo se i to nam je odgovaralo ovaj put – rekao je kapetan Dinama Domagoj Antolić, a drukčije je bilo s kapetanom Hajduka i najboljim pojedincem u bijelom dresu Lovrom Kalinićem:

– Nismo bili na razini, a Dinamo zna kazniti sve propuste. U drugom smo poluvremenu napali, ali nije bilo većih opasnosti za Dinamov gol. U prvenstvu ćemo dati sve od sebe, ali prvo moramo analizirati ovu utakmicu pa ispraviti pogreške i napraviti pozitivan rezultat.

>> Mamić: Prvi dio je bio fantastičan! Burić: Ovo je bila najgora predstava otkad sam trener!

>> Dinamo potpuno zasluženo pobijedio Hajduk 2:0 i došao na korak do finala

>> Užasna vijest za Mamića i Čačića: Marko Pjaca slomio ključnu kost

Komentara 17

DE
derin
20:18 16.03.2016.

Čestitke dinamovcima, zaslužena pobjeda, " hvala" Vucevicu i brbicu sto su prodali četiri igraca i niti jedno pravo pojačanje nisu doveli, momcadi drastično nedostaje jedan centralni vezni i napadač tipa maglica koji je olako pušten da bi ekipa bila balansirana.

DU
Deleted user
20:22 16.03.2016.

Bolje je vjerovati svojim očima nego tuđim riječima,Brbljiću!

AB
abendblatt
20:43 16.03.2016.

Da je onaj smotani Brbljic uspio prodat Kalinica, Hajduk bi se borio za opstanak u Ligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije