Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

"Loš dečko" dobrog srca: Badr Hari svoj udio od PPV-ja donira Srbiji i Bosni!

Badr Hari
Marko Prpić/Pixsell
29.05.2014.
u 16:47

"Kupite PPV. Novac ne uzimam za sebe, već moj dio ide Bosni i Srbiji", napisao je na svom Facebooku Hari, uz link na kom se može kupiti PPV

Badr Hari iza sebe ima burnu karijeru, te još burniji život van ringa, što mu je donijelo i nadimak "Bad Boy" . No, da Marokanac posjeduje i veliko srce, vidi se u njegovom posljednjem humanom činu. On je, naime,  odlučio pomoći građanima Srbije i Bosne i Hercegovine, koji su pogođeni teškim poplavama posljednih tjedana. Sav svoj prihod od prodaje PPV prava za njegov današnji nastup u Dubaiju (GFC 3) će donirati upravo Srbiji i Bosni i Hercegovini.

"Kupite PPV. Novac ne uzimam za sebe, već moj dio ide Bosni i Srbiji", napisao je na svom Facebooku Hari, uz link na kom se može kupiti PPV.

PPV "cut" je inače glavni dio prihoda velike većine super zvijezda u UFC-u koji dobivaju svoj postotak od prodanog broja. Primjera radi, Georges St-Pierre je po borbi zarađivao oko 400 tisuća dolara od UFC-a, dok je uz PPV "cut" i sponzore nastupom inkasirao i do pet milijuna dolara!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije