Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK KOD LOKOMOTIVE

Lončarić na golu u HNL-u nakon dvije godine

04.08.2010., Maksimir, Zagreb - Uzvratni susret treceg pretkola Lige prvaka Dinamo - Serif (Moldavija). Filip Loncaric.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
28.09.2014.
u 08:15

– Taj nam je poraz na startu odredio daljnji tijek prvenstva. Dosad nismo ispunili rezultatske ciljeve pa bi bilo zgodno da iznenadimo Lokomotivu, kaže Rukavina.

Posljednje tri prvenstvene utakmice Osijek nije zabio pogodak, iza bijelo-plavih je niz od dva uzastopna poraza u HNL-u, a ispred Lokomotiva koja je na otvaranju sezone ponizila Osijek usred Gradskog vrta (1:4).

– Taj nam je poraz na startu odredio daljnji tijek prvenstva. Dosad nismo ispunili rezultatske ciljeve pa bi bilo zgodno da iznenadimo Lokomotivu – smatra trener Osijeka Tomislav Rukavina koji će u Zagrebu biti bez svoga možda i najboljeg igrača ove sezone, kartoniranog stopera Mateja Jonjića.

Na vrata će pak umjesto bolesnog Zvonimira Mikulića stati Filip Lončarić. Bivšem vrataru Dinama, od ove jeseni Osijeka, to će biti prvi nastup u HNL-u nakon gotovo dvije godine i odlaska iz Maksimira.

>>Nekadašnja nada Dinama, Filip Lončarić, potpisao za Osijek

>>Lokomotiva u osmini finala, Rukavina zabio dva gola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije