Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKADAŠNJI IZBORNIK

Ljutiti Červar: Gobac misli da je otac rukometa, da sam opasnost, zato me maknuo

Lino Červar
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
02.02.2023.
u 21:21

Prije 20 godina s Hrvatskom je osvojio zlato. Sada napušta reprezentaciju, tužan i razočaran. Červar je stao iza Horvata pa saznao da i sam mora otići.

Poprilično burno bilo je jučer u hrvatskom rukometnom savezu, smijenjen je izbornik Hrvoje Horvat, a na njegovo mjesto došao je Goran Perkovac. Iskusni trener dokazao se u Švicarskoj te na klupi njemačkih Mindena i Lubbeckea, ali na opće iznenađenje otišao je i Lino Červar

Nakon jednoglasne odluke o imenovanju Perkovca, isti je Odbor ukinuo funkciju koordinatora struke. Još jednim prijedlogom s kojim su se svi složili, smijenjen je tako i Lino Červar, koji je dvije godine obnašao funkciju koordinatora. On je stajao iza bivšeg izbornika Horvata, a kako smo mogli proteklih dana čuti, Perkovac nije bio Červarov izbor.

Čovjek koji je s Hrvatskom u Portugalu 2003. iznad svih očekivanja osvojio svjetsko zlato tako sada odlazi iz reprezentacije. Razočaran je napustio sjednicu HRS-a. Za RTL je prokomentirao situaciju. 

- Ja nisam bio nikakav koordinator seniorske reprezentacije. Dapače, postoji službeno ugovor koji ne govori o tome i to mi je žao. Takve laži da se mogu javno govoriti, to je hrabrost.

- Zašto vas je onda Zoran Gobac maknuo? - upitao ga je novinar.

- Jer misli da je otac rukometa! - odgovorio je uzrujani Červar pa nastavio:

- Mislio je da sam mu ja opasnost, a ja nisam nikome opasnost. Ja se bavim rukometom, nemam nikakve ambicije - zaključio je Lino.

Komentara 14

L7
l7
06:24 03.02.2023.

Maknuli su te zato što te ne mogu kontrolirati. Miču svakoga koga ne mogu kontrolirati.

DU
Deleted user
07:52 03.02.2023.

Kraj je uvijek ružan! - osobito na Balkanu... On je imao tu non-macho facu, svoj neki stil - zato su ga izrugivali tijekom cijele karijere, ali uspjesi su nepobitni i zaslužio je otići uz prigodnu svečanost i Rolex. No, ništa osobno - ni Balić nije dobio oproštajnu svečanu utakmicu od Saveza nego su ga šutnuli k o ispijen jogurt u jarak. Kabadahije uvijek šefuju i nemaju milosti ni za koga...

DI
dinod
00:47 03.02.2023.

Lino idi u penziju i uživaj. ti si svoje napravio. Šta ti sve ovo treba? prestani se ponašati kao stara uvrijeđena frajla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije