Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Nexe bolji od Pelistera, na domaćem se terenu revanširali za rujanski poraz

Našice: Uzvratna utakmica 2. pretkola EHF Europske lige, RK Nexe - Azoty Pulawy
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
02.02.2023.
u 20:21

U redovima hrvatskog doprvaka, kojeg vodi Branko Tamše, najefikasniji su bili Ivan Sršen sa šest golova. Mirko Radović postigao je pet za Eurofarm Pelister, a Nenad Kosteski četiri gola.

Nakon što su porazom u Novom Sadu od Vojvodine otvorili novu sezonu SEHA lige, rukometaši Nexea su u susretu 2. kola skupine A u Našicama pobijedili Eurofarm Pelister sa 29-25 (15-12). Bio je to dvoboj dviju momčadi koje su se susrele u ogledu za broncu na prošlosezonskom SEHA Final Four turniru u Zadru. Tada je makedonski sastav slavio sa 27-23. Ovoga puta Nexe se uspio revanširati za rujanski poraz i upisati pobjedu 29-25.

Nexe je bolje otvorio susret. Poveo je 3-1, imao je 9-6, u jednom trenutku i +5 (15-10), a na odmor se otišlo rezultatom 15-12. Domaćin je u drugom poluvremenu poveo i sa sedam razlike (23-16) obranivši prednost u posljednjoj četvrtini susreta.

U redovima hrvatskog doprvaka, kojeg vodi Branko Tamše, najefikasniji su bili Ivan Sršen sa šest golova, te Luka Moslavac i Fahrudin Melić sa po četiri gola. Dominik Kuzmanović (8) i Moreno Car (6) zajedno su zabilježili 14 obrana. Mirko Radović postigao je pet za Eurofarm Pelister, a Nenad Kosteski četiri gola.

Na ljestvici skupine A vodi Vojvodina sa šest bodova, Nexe ima tri, a Pelister je bez bodova.

U idućem susretu iz ove skupine Eurofarm Pelister 2. ožujka dočekuje Vojvodinu, a tjedan dana kasnije na rasporedu je susret Nexe - Vojvodina.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije