Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU SLIČNO

Nemoćni Lionel Messi šokirao, ovom groznom psovkom 'počastio' je suca

Lionel Messi
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
07.04.2015.
u 14:21

Sudac to nije vidio te je Messi prošao nekažnjeno. Baš kao i Neymar koji je na Huga Mallu "istresao" sadržaj iz nosa.

Barcelona je u stigla do teške pobjede kod Celte (1:0), no razloga za zadovoljstvo nije imao Lionel Messi. Argentinac nije zabio niti je bio u prilici, a k tome ga je i Cristiano Ronaldo pretekao na ljestvici najboljih strijelaca u Primeri sa 36 prema 32.

A sve to zbog čvrste Celte, koja je u prošloj utakmici s Nou Campa otišla uzevši puni plijen (1:0). Naravno da je Messi bio iznimno nervozan, što pokazuje snimka španjolske televizije na kojoj se Barcina zvijezda često žalila na sučeve odluke zbog nedosuđivanja prekršaja.

U jednom trenutku otišao je i korak dalje te je opsovao djelitelja pravde rekavši mu 'kur*** sine!' (Hijo de Puta). Sucu je to promaknulo te je Messi prošao nekažnjeno. Baš kao i Neymar koji je na Huga Mallu "istresao" sadržaj iz nosa.

>> Pogledajte Neymarov odvratni čin, ispuhao je nos na protivničkog igrača!

Komentara 2

DH
dalibor.hren
14:49 07.04.2015.

Deželiću, sudac nije trebao vidjeti već čuti psovku!

ST
steiner
15:34 07.04.2015.

Deželiću, ti si u sukobu interesa jer se vidi da navijaš za Real. Oslobodi nas svog pisanja, molim te.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije