Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reklama obilježila EP

Lino Červar: S reklamom s EP-a se ne slažem, napravio sam to zbog para

Lino Červar
Foto: Screenshot
26.02.2018.
u 15:00

- To nije moje promišljanje, napravio sam to iz komercijalnih razloga.

Tijekom Europskog rukometnog prvenstva koje se u siječnju održavalo u Hrvatskoj, svakodnevno smo gledali reklamu jednog telekomunikacijskog operatera, u kojoj je glavni akter bio Lino Červar.

Naš rukometni izbornik govorio je Lovri Mihiću, Stipi Mandaliniću i Luki Cindriću da nisu kao Mirza Džomba, Blaženko Lacković i Ivano Balić, da nisu rođeni zlatni, ali da zlatni mogu postati.

Sad je na 16. godišnjoj međunarodnoj konferenciji "Kondicijska priprema sportaša" priznao da se ne slaže sa sadržajem te reklame.

- To nije moje promišljanje, napravio sam to iz komercijalnih razloga. Tele2 uvjetovao je da kažem te iste riječi. Apsolutno sam odbijao to, ne slažem se s tim. Ali zbog toga što smo dobili pare, zbog toga sam to napravio - rekao je Červar.

Komentara 6

DU
Deleted user
17:36 27.02.2018.

Što je on sve spreman za pare , tužno !!!!!!!!

UN
UNOPosmatrac
21:32 28.02.2018.

Pa naravno... od prvog momenta si rekao igracima da ne vrijede. Vrijedi voda.. i lova. To je bitno.. Uzmi dok ti daju. Povuci se.......

AN
antonelić
15:27 26.02.2018.

e sad se vidi vjerodostojnost line červara ... " vjerodostojan kao hadeze " ... mogao si lino pustiti reklamu za pampers pelene na tvojoj glavi ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije