Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ ZAGREBA

Saračević: Ne smijemo ovako primati pogotke...

PPD Zagreb - Metalurg
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
26.02.2018.
u 08:30

- Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, ali nažalost jako loše drugo u kojem smo primili čak 19 pogodaka. U drugom poluvremenu nismo imali baš nikakvo rješenje da zaustavimo njihovog kružnog napadača Banhidija - rekao je Zlatko Saračević, trener PPD Zagreba.

Vodili su Zagrepčani protiv domaćeg Szegeda gotovo cijelu utakmicu, imali u nekoliko navrata po četiri pogotka prednosti, no posustali su u završnici i izgubili 28:30. Baš kao i protiv Nantesa u Zagrebu.

- Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, ali nažalost jako loše drugo u kojem smo primili čak 19 pogodaka. U drugom poluvremenu nismo imali baš nikakvo rješenje da zaustavimo njihovog kružnog napadača Banhidija - rekao je Zlatko Saračević, trener PPD Zagreba.

No, nije samo dva metra visoki Mađar bio jedini problem zagrebaša. Velike probleme radili su im Slovenci, Šoštarić koji je postigao deset pogodaka bez promašaja.

- Ne mogu se načuditi da smo četiri, pet pogodaka dobili iz cepelina. To se ozbiljnoj obrani ne smije dogoditi. Možda bi imali kakvu-takvu priliku za barem bod da nismo morali zadnje četiri minute igrati s igračem manje - zaključio je Saračević.

Gledajući Zlatka Horvata, mnogi stručnjaci lako bi ustvrdili da je laž da PPD Zagreb nema pravog desnog vanjskog pucača. Silom prilika Horvat je svoje mjesto desnog krila zamijenio mjestom desnog vanjskog i bio je jako opasan. Postigao je 12 pogodaka i obrana Szegeda samo je nemoćno gledala kako Horvat zatrpava mrežu njihovih vratara. Odigrao je puno bolje nego Vuglač, Miklavčić ili Žare Marković u prethodnim utakmicama.

- Bilo mi je malo neobično vratiti se u grad gdje sam proveo jedno vrijeme na posudbi iz Celja. Velika je šteta što, u drugom poluvremenu, nismo ponovili igru iz prvog. Mogli smo lako do pobjede koja bi nas vodila u osminu finala.

Komentara 2

Avatar Oneill
Oneill
09:36 26.02.2018.

Tvoji igrači mogu biti 100 god.starosti neće nikada biti rutinski igrači a taj fenomen nije samo u Rukometu nego u svim sportovimac A zašto naš metalitet nam to nedozvoljava.

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:23 26.02.2018.

Nantes smo pobjedili u Zagrebu !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije