Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

PPD Zagreb ostao u igri za osminu finala

PPD Zagreb - Metalurg
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
25.02.2018.
u 21:13

Nakon poraza Wisle i poljski je sastav ostao na šest bodova, a isti učinak ima i švedski Kristianstad, koji je u subotu izgubio na svom terenu od Barcelone sa 21-26 (8-11).

Rukometaši PPD Zagreba zadržali su izglede za prolazak u osminu finala Lige prvaka nakon što je u nedjeljnom susretu pretposljednjeg, 13. kola skupine A poljska Wisla Plock izgubila na svom terenu od RN Loewena sa 27-32 (15-14).

PPD Zagreb je u subotu izgubio na gostovanju kod mađarskog Szegeda i tako ostao na šest osvojenih bodova, no nakon poraza Wisle i poljski je sastav ostao na šest bodova, a isti učinak ima i švedski Kristianstad, koji je u subotu izgubio na svom terenu od Barcelone sa 21-26 (8-11).

Jedan od ta tri sastava zauzet će šesto mjesto u skupini koje vodi u osminu finala.

U posljednjem, 14. kolu PPD Zagreb će sljedeće nedjelje od 17 sati ugostiti Kristianstad u utakmici koja će vrlo vjerojatno izravno odlučivati o šestom mjestu jer će istodobno Wisla gostovati kod vodeće momčadi skupine i aktualnog europskog prvaka Vardara u Skoplju. Vardar je u nedjelju izgubio na gostovanju kod Nantesa sa 26-27 (12-18) pa još nije osigurao prvo mjesto. Sada ima 20 bodova, dok je Nantes stigao na drugo mjesto sa 19 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije