Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova promjena

Červar napravio treću zamjenu: Evo koga je izbacio, a koga ubacio

Lino Červar
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
18.01.2018.
u 12:27

Červar je na ovom prvenstvu nakon prvog kola umjesto Duvnjaka uvrstio Buntića, zatim je nakon Islanda na tribine poslao Alilovića i ubacio Pešića

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras u prvoj utakmici drugog kruga igra protiv Bjelorusije. Izabranici Line Červara u Splitu su pobijedili Srbiju i Island te na kraju izgubili od Švedske, pa su u Zagreb stigli s dva boda.

Utakmica s Bjelorusijom izuzetno je bitna, u njoj nemamo pravo na kiks želimo li ostati u ozbiljnijim kalkulacijama za polufinale Europskog prvenstva.

A uoči tog susreta Lino Červar napravio je novu izmjenu u sastavu. Naime, Denis Buntić vratit će se na tribine, a u momčad ulazi pivot Marino Marić.

Lino Červar
1/8

"Hrvatski izbornik Lino Červar izvršio je pravo na treću zamjenu igrača. Umjesto Denisa Buntića u večerašnjoj utakmici protiv Bjelorusije zaigrat će Marino Marić", stoji u priopćenju Hrvatskog rukometnog saveza.

Červar je na ovom prvenstvu nakon prvog kola umjesto Duvnjaka uvrstio Buntića, zatim je nakon Islanda na tribine poslao Alilovića i ubacio Pešića, a sada se, eto, Buntić vraća na tribine.

Uoči utakmice s Bjelorusijom možete pratiti posebnu najavnu emisiju Večernjeg lista, a možete i postaviti pitanje Denisu Špoljariću.

Komentara 21

DU
Deleted user
12:38 18.01.2018.

Lino domovina je uz vas, vjerujemo u vas.

JM
ja-ma
12:50 18.01.2018.

Baš smo komentirali kada je bila utakmica sa Srbijom kako nitko ne gleda prijenos kada vodimo 6 razlike.Svi loču i brbljaju.Ustvrdili smo da kada gubimo odmah se svi propnu na stražnje noge,odjednom prate tekmu i krene pljuvačina po izborniku jer su kod nas svi pametniji od svakog izbornika.

FA
fake
13:10 18.01.2018.

Idemo dečki korak po korak.Danas pobjedimo Bjelorusiju pa onda polako dalje a ovi ovdje koji nariču od sreće i nade da će Hrvatska ispasti prije polufinala, kmečite samo i dalje. Jugovina vam ne igra a ovi drugi pate jer im je voljena reprezentacija prenijela 0 bodova pa zato i nemaju nikakve šanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije