Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U tome je stvar

Makedonac je ružno govorio o Červaru iz privatnih razloga, čekao je "osvetu"

Lino Červar
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
18.01.2018.
u 10:39

– Hrvatska ima jako dobru momčad, no nedostaje im bolji trener. Lino Červar nije trener za ovu Hrvatsku jer njegovo je vrijeme prošlo prije 5,6 godina.

Makedonski rukometaši zasad su jedno od najvećih iznenađenja rukometnog EP-a. Jučer su prvi put u povijesti uspjeli izboriti remi s Nijemcima, a u drugi krug prošli su kao prvoplasirani u svojoj skupini.

Nakon te utakmice, presretni igrači davali su izjave, a Borko Ristovski u jednom trenutku počeo je govoriti i o izborniku Hrvatske Lini Červaru. I mnoge je iznenadilo što tako priča o jednom od najtrofejnijih trenera.

– Hrvatska ima jako dobru momčad, no nedostaje im bolji trener. Lino Červar nije trener za ovu Hrvatsku jer njegovo je vrijeme prošlo prije 5,6 godina. On je vremešan i izvan top rukometa već desetak godina. Kada biste imali boljeg trenera, siguran sam da biste bili među favoritima za medalju – rekao je Ristovski.

Lino Červar
1/16

Naravno da nas je odmah zainteresirala i pozadina ove priče jer vjerujemo da neki igrač ne bi iz čista mira tako napao trenera koji je olimpijski pobjednik i svjetski prvak. Pa čak i da je točno to što govori, barem iz poštovanja prema jednoj rukometnoj legendi ne bi to iznosio javno da nema neki "viši cilj".

A ako pogledamo u prošlost, mogli bismo zaključiti da Ristovski Červaru zamjera to što ga je maknuo iz makedonske reprezentacije. Lino je, naime, vodio Makedoniju, a 2017. godine na Svjetsko prvenstvo nije vodio Ristovskog.

Čini nam se da je od tada čekao svoju priliku za "osvetu" Červaru, a sada ju je, barem on tako vjeruje, i dočekao. No, još jednu stvar trebao bi znati dok priča o tome da je Červar vremešan. Dakle, poznata izreka kaže: "Ne postoje stari i mladi, postoje dobri i loši treneri."

 

Komentara 30

DU
Deleted user
10:51 18.01.2018.

"Mnogo je iznenadio...." Daj Delač nauči već jednom pisati na hrvatskom jeziku, ili ponovo u školu na sate hrvatskog. Do tada, sjedi, minus 1.

ČP
čovjek-puding
11:06 18.01.2018.

Idemo Hrvatska! Ljudi, prestanite pljuvat po našim igračima zbog jednog poraza

DU
Deleted user
10:49 18.01.2018.

Zasto ste objavili tu sramotu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije