Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ON JE VREMEŠAN'

Makedonski reprezentativac teško obezvrijedio Linu Červara!

Njemačka - Makedonija 25:25
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/24
17.01.2018.
u 22:57

– Hrvatska ima jako dobru momčad, no nedostaje im bolji trener. Lino Červar nije trener za ovu Hrvatsku jer njegovo je vrijeme prošlo prije 5,6 godina. On je vremešan i izvan top rukometa već desetak godina – rekao je Borko Ristovski

Nakon što su prvi put u povijesti svoje reprezentacije izborili bod protiv Nijemaca (25:25), Makedonci su bili prilično veseli i nisu odveć žalili za promašenim zicerom Stoilova 11 sekundi prije kraja za pobjedu. Štoviše, kapetan Kiro Lazarov nije se ni najmanje ljutio na svog suigrača jer i s ovim remijem u drugi krug rukometnog Prvenstva Europe idu kao pobjednici zagrebačke skupine:

– Ja sam za Stoilova spreman napraviti sve u životu. On je najborbeniji naš igrač, čovjek s najvećim srcem u našoj reprezentaciji i njemu je sve dozvoljeno pa i promašaj za pobjedu – kazao je Kiro i potom se našalio:

Njemačka - Makedonija 25:25
1/23

– U Makedoniji su ovih dana farmaceutske kuće na dobitku jer svi koji gledaju naše utakmice piju lijekove za nervozu i predinfarktna stanja. Očekujemo stoga da će nam zbog toga pojačati premije i da će netko od njih biti naš novi sponzor. Inače, u Zagrebu se osjećamo kao da igramo na domaćem terenu, a u Varaždinu bi Makedonaca moglo biti još i više, a budući da su tamo i Slovenci, morat će proširiti dvoranu.

Sretan je bio i prvi vratar Makedonaca Borko Ristovski koji je ovako opisao što možemo od njih očekivati u drugom krugu u Varaždinu:

– U svakoj ćemo se utakmici boriti kao protiv Njemačke. Mi nismo Danci, Šveđani ili Nijemci, ali smo luđi od svih njih zajedno. Žao mi je što napuštamo Zagreb jer to je meni drugi najdraži grad u kojeg i privatno često dolazim, no nadam se da ćemo se izboriti i za povratak.

Kada smo ovog člana Barcelone priupitali što misli o izgledima Hrvatske za medalju bez Domagoja Duvnjaka, Ristovski nas je iznenadio odgovorom. Naime, nismo očekivali da će iz čista mira tako oštro govoriti o svom bivšem klupskom treneru i izborniku. Možda je tu riječ i o nekim nerazriješenim računima iz zajedničke prošlosti.

– Hrvatska ima jako dobru momčad, no nedostaje im bolji trener. Lino Červar nije trener za ovu Hrvatsku jer njegovo je vrijeme prošlo prije 5,6 godina. On je vremešan i izvan top rukometa već desetak godina. Kada biste imali boljeg trenera, siguran sam da biste bili jedan od favorita za medalju.

Želite li reći da je Lino trener staroga kova?

– Da, pogledajte samo rukomet koji Hrvatska igra. Imate iznimne igrače, jednog od najboljih igrača na svijetu, a igrate posve drugačiji rukomet od modernog. To je neki rukomet koji se igrao prije pet, šest godina, no ova igra brzo se razvija.

U nadi da će Červar uspjeti dokazati Ristovskom da nije u pravu, o Hrvatskoj bez Duvnjaka upitali smo i ponajboljeg svjetskog vratara Nijemca Andreasa Wolffa, inače Domagojeva suigrača iz Kiela:

– Ni jedna momčad s Duvnjakom i bez Duvnjaka nije ista. On je jedan od tri najbolja igrača na svijetu pa se osjećalo da je nedostajao Kielu, kao što i sada nedostaje Hrvatskoj. Jako me zanima možete li se vi oporaviti od tog gubitka.

Komentara 78

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
23:08 17.01.2018.

Čovjek kaže svoje mišljenje, dnovinar stavi huškački naslov

Avatar Idler 3
Idler 3
23:04 17.01.2018.

Žestoko izvrijeđao ?! Rekel je svoje mišlenje koje more bit točno, a i ne mora !!!

80
8.000 eura, 8.000 eura!
23:50 17.01.2018.

E moj Dražene trebao bi se ispričati Ristovskom. Svaki ostali komentar je suvišan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije