Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKI STVARNO NE ZNAJU GRANICE

Lijepu Srpkinju napali jer je pozirala uz već okićeni bor, nazvali je izdajnicom

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger
Foto: instagram.com/anaivanovic
1/7
24.12.2020.
u 19:10

Čak su joj zamjerili i što je status napisala na engleskom, a ne na srpskom jeziku

Ana Ivanović, nekadašnja fantastična tenisačica koja je tijekom vrlo bogate karijere osvojila 15 naslova, a 2008. godine dosegnula i prvo mjesto na WTA, listi, ružno je napadnuta od pojedinaca jer se fotografirala uz svog supruga Bastian Schweinsteigera i okićeni bor.

Ivanović je tu krasnu obiteljsku fotografiju na društvene mreže postavila još u srijedu, no pojedinci u međuvremenu nisu izdržali a da je ne podsjete na njezino podrijetlo: 

- Kakva si to Srpkinja? Izdala si Irineja i Amfilohija - napisao je jedan od njih na Twitteru, ali nažalost tu nije stalo.

Drugi su je upitali i zna li kada pravoslavci slave svoj Božić, a čak su joj zamjerili i što je status napisala na engleskom, a ne na srpskom jeziku.

Ana se na sve to nije dala isprovocirati, a nije reagirao niti njezin suprug, nekadašnji njemački nogometni reprezentativac, koji je vezu s Ivanović započeo 2014. godine. Par je stao ispred oltara 12. srpnja 2016. u Veneciji, a u međuvremenu je dobio dva sina.

Schweinsteiger je inače rimokatoličke vjeroispovijesti, što ujedno objašnjava već postavljeni bor, no očito je neke svejedno zabolio prizor skladne zajednice temeljene na ljubavi, međusobnom uvažavanju i poštovanju.

Komentara 82

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
19:29 24.12.2020.

Irinej i Amfilohije na aparatima.

ZG
zg1985
20:13 24.12.2020.

kakvi su to psihopati..da im ne bi covjek rekao da ih nabije skupa s irinejom i onom drugom mumijom

MA
marijanka
19:50 24.12.2020.

Koji zlocasti da ne kazem zli komentari.Ako se je udala za katolika i poprimila njegove obicaje to ne znaci da se svojih stidi .Sretan Bozic cijeloj obitelji ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije